Udeliv & sport

Vil du opleve det bedste af den svenske natur, vandre langs vandet, klatre på klipper eller komme helt tæt på dyrene, så finder du det hele i Sydsverige. Hvad enten du er til panoramaudsigt over havet, vil se det hele fra oven eller du bare vil nyde en dag på en af de fantastiske svenske golfbaner, så har vi samlet et godt udpluk til dig her. 

Shopping

Der er ingen tvivl om at det kan svare sig at shoppe i Sverige. Med den gode kurs og de i forvejen favorable priser, bliver pungen ikke tømt på samme vis, som hjemme i Danmark. Vil du helst gå i hyggelige små gader og stræder, er Helsingborg et besøg værd, og vil du hellere være sikker på tørvejr og parkering ved døren, kan turen gå til enten Väla Centrum eller Gekås Ullared. 

Kultur

Uanset om du er til finkultur, populærkultur eller bare kultur på den helt store palette, så finder du det hele i Sverige. Her er alt fra smukke slotte og spændende borge til museer og særudstillinger med både nyt og gammelt. Der er også noget for alle aldre, så hele familien kan tage på kulturel studietur til den svenske side af Sundet.

For børn

Sverige er et slaraffenland af oplevelser for børn og barnlige sjæle. Her finder I alt fra den vilde natur, hvor ungerne kan kan klatre på klipper eller i træer til nærkontakt med vilde og knapt så vilde dyr til et besøg i eventyrverdener, hvor fantasien ingen grænser kender. 

Byliv

I Sverige finder du flere trendy små og store byer, der har fingeren på pulsen med de fedeste butikker, de lækreste restauranter og de mest fascinerende oplevelser. Tag et kig på de nogle af mulighederne, der kan opleves på en enkelt weekend. 

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.