Tilbud, rabatter og arrangementer

Her finder du vores aktuelle kampagner, events, tilbud og rabatter.

Vi har gode aftaler med seværdigheder og oplevelser i Sverige, men byder også på arrangementer og tilbud ombord, så du kan få en særlig oplevelse eller gøre gode køb på vejen dertil. Velkommen ombord!

AutoBizz Smart vinterkampagne

Brug koden VINTERDK, når du tegner AutoBizz Smart aftale og spar årsafgiften de første 3 måneder. Årsafgiften udgør 225,- kr. og trækkes først tre måneder efter aftalen er tegnet. 

Kampagnetilbuddet gælder ved tegning i perioden 1. februar - 28. februar 2019 og kun for nye aftaler. Tegn din aftale i dag og rejs til Sverige til Øresunds laveste pris!

Jazz i restauranten på Tycho Brahe

Onsdags-jazz med middag og masser af dans.

Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede. 

Hvide eventyr

Den grønne vej til hvide oplevelser. Du finder de hvide pister og de gode oplevelser i sneen lige på den anden side af Sundet. Det hele starter allerede 45 minutters kørsel fra havnen i Helsingborg, men Sverige bugner af skisportssteder. Bliv inspireret her.

Rejs hele familien for 140,- kr.

Tag familien med på en smuttur til skønne Helsingborg. Nyd en dag med shopping, museumsbesøg eller bare en slentretur i den hyggelige by. 

Med familiebilletten kan I rejse 2 voksne og op til 3 børn (4-11 år) t/r samme dag. Billetten kan købes i billetsalget eller automaterne i terminalen eller via vores mobilapp