Dunkers Kulturhus

Dunkers Kulturhus ligger smukt ved vandet er både en mødeplads for de lokale i Helsingborg og et attraktivt udflugtsmål for kunst- og kulturinteresserede i Øresundsregionen.

Sofiero Slotspark

Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg og har en fantastisk blomsterpark samt diverse udstillinger. Parken er åben hele året, og er særlig kendt for sine mange smukke rhododendron. 

Kärnan

Kärnan er et yndet udflugtsmål for hele familien. Det er muligt at komme helt op i tårnet via en lang og ganske smal spiraltrappe, men den flotte udsigt, der venter, er hele turen værd. 

Bosjökloster

"Ringsjöns pärla" kalder man det privatejede og  stadig beboede Bosjökloster. Og det er virkelig en lille perle, det hvide slot på næsset mellem de to smukke søer. 

Flickorna Lundgren

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” med dejlige hjemmebagte kager. Det er også muligt at få en kæmpe rejemad og andet godt til ganen. 

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.