Dunkers Kulturhus

Dunkers Kulturhus ligger smukt ved vandet er både en mødeplads for de lokale i Helsingborg og et attraktivt udflugtsmål for kunst- og kulturinteresserede i Øresundsregionen.

Sofiero Slotspark

Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg og har en fantastisk blomsterpark samt diverse udstillinger. Parken er åben hele året, og er særlig kendt for sine mange smukke rhododendron. 

Fredriksdal

Fredriksdal er en blanding af købstads-, landbrugs- og havemuseum midt i Helsingborgs hjerte. Friluftsmuseet Fredriksdal har skiftende udstillinger og har åbent hele året. 

Kärnan

Kärnan er et yndet udflugtsmål for hele familien. Det er muligt at komme helt op i tårnet via en lang og ganske smal spiraltrappe, men den flotte udsigt, der venter, er hele turen værd. 

Jul på Bosjökloster

Det hvide slot på næsset mellem de to søer tager sig fantastisk ud i vintermånederne, når sneen er faldet. Hvert år inviteres der indenfor til traditionelt julemarked i de historiske rammer.

Ängelholm Flygmuseum

Oplev Skånes største flymuseum. På museet kan du komme helt tæt på alle de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10. Det er også muligt at prøve en flysimulator.

Norrvikens Trädgårdar

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der brændte for at skabe en have, som var både smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult.

Flickorna Lundgren

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” med dejlige hjemmebagte kager. Det er også muligt at få en kæmpe rejemad og andet godt til ganen. 

Wallåkra Stenkärlsfabrik

Besøg den spændende stentøjsfabrik i naturskønne omgivelser, hvor de velkendte brun-glaserede krukker og skåle fortsat produceres ved håndkraft og efterfølgende brændes i de store rundovne.

Nyhedsbrev

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.