TrA.Subject

TrA.Announcement

Sverige bugner af gode restauranter og spisesteder, og hele kulturen inviterer til at spise ude med familie, venner og kolleger. Alle hverdage finder man dagens lunch på de fleste spisesteder, hvor dagens ret inkl. vand og kaffe ofte koster under 130 SEK. Og om aftenen finder du de lækreste gourmetoplevelser til rimelige penge. Se et udpluk af lokale restauranter i Helsingborg.

Kitchen Floor

Kitchen Floor - Helsingborgs nye maddestination der ligger oven over Helsingborg C, er helt sikkert et besøg værd. Her byder fem restauranter med forskellige køkkener på en spændende og bred menu af smagsoplevelser hentet fra hele verden.

 

Et skønt mødested med noget for enhver smag. Her kan I sidde sammen og stadig have friheden til at vælge mad fra de forskellige restauranter, hvad enten det er frokost med kollegaerne, aftensmad med vennerne eller en hyggestund med familien. Du behøver ikke at bestille bord.

Her er alverdens smagsoplevelser samlet under ét tag. I skrivende stund findes følgende restauranter; Eld & Vin, Sala Siam, The Green Station, Brödernas og Stella Alpina.

Besøg Kitchen Floor

The Tivoli

I Helsingborg havn ligger The Tivoli, som både er koncertscene, bar og restaurant. Her kan du få burgers, snacks og sandwiches til lyden af både svenske og udenlandske artister.

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.