Tropikariet

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborg. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer. 

Skånes Djurpark

Skånes Djurpark er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål. Parken er opbygget på dyrenes egne betingelser med store, rummelige indhegninger, og her findes dyr fra hele Norden.

Fredriksdal

Fredriksdal er en blanding af købstads-, landbrugs- og havemuseum midt i Helsingborgs hjerte. Friluftsmuseet Fredriksdal har skiftende udstillinger og har åbent hele året. 

Rejs hele familien for 150,-

Tag familien med på en smuttur til skønne Helsingborg. Nyd en dag med shopping, museumsbesøg eller bare en slentretur i den hyggelige by. 

Med familiebilletten kan I rejse 2 voksne og op til 3 børn (4-15 år) via landgangen t/r samme dag. Billetten kan købes i billetsalget eller automaterne i terminalen eller via vores mobilapp

Astrid Lindgrens Verden

I Astrid Lindgrens Verden bliver hele familien en del af de klassiske fortællinger om Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter og de andre kendte karakterer af Astrid Lindgren. 

High Chaparral

Cowboys, banditter og guldgravere. Sheriffer, indianere og pelsjægere. I High Chaparral findes alle karaktererne fra Det Vilde Vesten, og der venter store oplevelser og shows. 

Kullaberg Naturreservat

Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan du vandre på stierne og klipperne og nyde den smukke natur. 

Söderåsen

Söderåsen Nationalpark kaldes også for den svenske vildmark, og her er fantastiske naturoplevelser for alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder. 

Nyhedsbrev

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.