TrA.Subject

TrA.Announcement

Meget for børnene i Helsingborg

Det er billigere at købe billetten online

Sejl med os til aktiviteter for hele familien i Helsingborg

Aktiviteter for børnene i Helsingborg og Skåne. Du behøver ikke rejse langt for at nyde aktiviteter i udlandet. Bare 20 minutter væk venter eventyret. Vi har fundet forskellige aktive og børnevenlige tips til oplevelser, som kan nydes af hele familien. Uanset om I søger leg, eksotiske dyr eller ren råhygge, så finder I det hele i Helsingborg.

Dyr og natur

Drømemagtige Pålsjöskog

Oplev drømmeskoven i Pålsjö, hvor bl.a. Väsendalen, Ugglegläntan og Kloke Bok venter på børn og voksne med fantasien i behold. Her kan børnene klatre, gå balancegang, bygge huler og kigge på fugle. For de eventyrlige børn venter Mullestigen med spændende udfordringer. Nyd en god pause med kaffe og kage eller grill ved en af opstillede grillpladser, hvor der både er læ for vinden og udsigt over sundet.
Foto: Hjördis Hilmarsdottir

Adresse

Dag Hammarskjölds väg 117
254 33 Helsingborg

Læs mere

Tropikariet – Kom tæt på de tropiske dyr

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborgs eksotiske indendørs dyrepark. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer. I klappebassinerne kan du stikke hånden ned til doktorfisk, rejer og dolkhaler. Tør du? I får 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Adresse

Hävertgatan 21
254 42, Helsingborg

Læs mere

Skånes Djurpark – Verdens største zoo med nordiske dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål og verdens største zoo med nordiske dyr. I får 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Adresse

Jularp 150
243 93 Höör

Læs mere

Markaryd – Älgsafari Skovens konge venter på dig

Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i sine naturlige omgivelser i Smålandet skove. Kør i egen bil og eller tag turbussen rundt på oplevelse i den fascinerende elgpark. I får 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Adresse

Misterhult 2032
285 91 Markaryd

Læs mere

Leg, leg og mere leg

JumpYard – Hop og leg

Trampolinparken JumpYard er for alle aldre, og der er masser af aktiviteter for hele familien. Hop fra trampolin til trampolin, og så højt at du kan dunke i basket for første gang – du lander blødt i foam pits’ene hver gang. Og derudover får du 20% rabat på hoppetid, når du rejser med os.

Adresse

Landskronavägen 5
252 32 Helsingborg

Læs mere

Legepladser i Helsingborg

Helsingborg satser stort på aktivering af børn og har bygget flere skønne tema-legepladser, som indbyder til fantasifuld børneleg. Der findes en lang række at vælge imellem, bl.a. den senest tilføjede Djungellekan, som åbnede tidligere på året. Du finder alle Helsingborgs legepladser her.

Læs mere

Funplays – Nordens største aktivitetscenter i Hyllinge

Glem alt om kedsomhed. Her kan alle børn hoppe, lege, buldre, støje, springe og pusle lige så meget, som de vil. Funplays er Europas største indendørs legeland med klatretårne, hængebroer, krybegange, kæmpebolde, megarutchebane og trampolin. Det sjove slutter aldrig. I finder også boldbassin, springmåtter, hoppeborge, multisport arena, airbazooka og et babyhjørne for de allermindste.

Adresse

Brännaregatan 3
260 61 Hyllinge

Læs mere

Leos Lekland – Konkurrencer og leg for hele familien

I Leos Lekland kan børnene rigtig slå sig løs med leg på store områder. Her kan familiemedlemmer udfordre hinanden og dyste om, hvem der kan rutche hurtigst eller vinde kampen i fodbold, indebandy og basket. For den dygtige klatrer venter en gigantisk vulkan på at blive besteget, og der er endda piratskib, aktivitetstårn, tigerrutchebane og trampoliner… og meget mere.

Adresse

Ekslingan 10
254 67 Helsingborg

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.