TrA.Subject

TrA.Announcement

Stockholm

Sveriges smukke hovedstad Stockholm ligger ikke længere væk, end der kan køres fra Helsingborg. Tag færgen over Øresund, hvor pausen kan nydes, inden turen går videre nordpå. 

Helsingborg

I den lille storby lige på den anden side af Øresund får du det bedste fra storbyen og den lille købstad. Her er et skønt mix af butikker, restauranter og oplevelser og noget for alle aldre. 

Göteborg

Sveriges næststørste by lokker med fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by.

Ta bilen till Sverige for lidt mere feriestemning

Spar penge når du tager bilen med til Sverige, det er billigere at købe billetten online end i havnen.
Helsingør-Helsingborg
229,-
Book rejse
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter. Billetten kan ikke ombookes eller refunderes.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.