Et stykke oppe ad vestkysten fra Helsingborg kan du forkæle dig selv med et get-away på det legendariske Hotel Skansen. Tag kæresten eller vennerne med på et spa-ophold de luxe.

Hotel Skansen er stedet for weekend-, spa- og madoplevelser i høj klasse, kun få timer væk fra Danmark. Hotellet er åbent året rundt, og ligger helt fantastisk ved det gamle fiskerleje i Båstad – direkte ud til havet. Udover selve hotellet er området også ren afslapning. Når du træder ind på dit hotelværelse mærker du roen, uanset om du har et værelse, som vender ud mod havet eller ind mod gården. Båstad har en fredelig lillebystemning med små stræder og kønne huse, og det pittoreske miljø har gennem tiden tiltrukket masser af badegæster, livsnydere og naturelskere.

Hovedbygningen er fra 1877 og danner i dag den perfekte ramme for et afstressende retreat, med spa, afslapning og skønne middage. Naturen omkring Båstad er også smuk, hvis man vil vandre langs vandet eller ind i landet. Og er man til byliv, er der gode shoppingmuligheder fx af lokalt kunsthåndværk i Båstads brolagte stræder.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden valgt indført for-booking. Alt for at overholde myndigheders krav. Det kan derfor være en god ide at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Find vej

Adresse

Hotel Skansen
Kyrkogatan 2
Båstad

+46 431 55 81 00
hotelskansen.se

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.