TrA.Subject

TrA.Announcement

Tilbud – Få gratis spa-kit

Et lille stykke oppe ad vestkysten fra Helsingborg kan du forkæle dig selv med et get-away på det legendariske Hotel Skansen i Båstad. Tag kæresten eller vennerne med på et spa-ophold de luxe.

Når du rejser med os og booker spa-ophold på Hotel Skansen, får du et gratis spa-kit med produkter til at peele og afrense kroppen med.

Gratis spa-kit opnås ved brug af kode FORSEA ifm. booking online. Gratis spa-kit udlevereres kun ved fremvisning af dagsgyldig ForSea færgebillet.

Book spa-ophold

Spa og forkælelse

Hotel Skansen er stedet for weekend-, spa- og madoplevelser i høj klasse, kun 45 minutters kørsel fra havnen i Helsingborg. Hotellet er åbent året rundt, og ligger helt fantastisk ved det gamle fiskerleje i Båstad – direkte ud til havet. Udover selve hotellet er området også ren afslapning. Når du træder ind på dit hotelværelse mærker du roen, uanset om du har et værelse, som vender ud mod havet eller ind mod gården. Båstad har en fredelig lillebystemning med små stræder og kønne huse, og det pittoreske miljø har gennem tiden tiltrukket masser af badegæster, livsnydere og naturelskere. Det lækre spa byder på alt fra japansk bad til damp og på toppen af det hele, kan du nyde udsigten over havet fra den lækre rooftop-pool. 

Hovedbygningen er fra 1877 og danner i dag den perfekte ramme for et afstressende retreat, med spa, afslapning og skønne middage. Naturen omkring Båstad er også smuk, hvis man vil vandre langs vandet eller ind i landet. Og er man til byliv, er der gode shoppingmuligheder fx af lokalt kunsthåndværk i Båstads brolagte stræder.

Hotel Skansen – Konference

Her midt imellem stranden og havnen, med en fantastisk udsigt over havet, har du mulighed for at booke lokaler med moderne teknologi, der er perfekte til møder og konferencer. Hotellet tilbyder forskellige pakker til selskaber af forskellig størrelse, og det er naturligvis også muligt at holde digitale møder, hybridmøder samt live-streaming.

Hotel Skansen – Restaurant Sand

Restaurant Sand tilbyder en storslået havudsigt og moderne madlavning med fokus på lokale råvarer. Her serveres morgenmad, frokost og aftensmad, og hvis vejret tillader det, kan du nyde dit måltid på terrassen, hvor der også bydes på underholdning i sommermånederne.

Find vej & åbningstider

Hotel Skansen er kun 45 minutters kørsel fra havnen i Helsingborg.

Adresse

Hotel Skansen
Kyrkogatan 2
Båstad

Hotellet er åbent året rundt. Læs mere om Hotell Skansens åbningstider på deres hjemmeside.

+46 431 55 81 00
hotelskansen.se

Outlet Syd - luksusshopping

I udkanten af Båstad ligger Outlet Syd, hvor du finder nogle af de lækreste brands til rigtig gode - svenske - outletpriser. Butikken er stor og indbydende, med god plads til at finde alle de gode tilbud. Shop amok i mærker som Filippa K, Fred Perry, Didriksons, Samsøe & Samsøe, Tiger of Sweden, Henri Lloyd og mange flere.

Til børnene finder du bl.a. Kiss a frog, Geggamoja og I dig denim. Outlet Syd har åbent alle dage og ligger på Stenhusvägen 11 E i Båstad. 

Læs mere på Outlet Syds egen hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.