TrA.Subject

TrA.Announcement

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Midt på Hovedtorvet finder du Clarion Grand Hotel. Denne perle åbnede sine døre i 1926 og har siden været et vartegn for Helsingborg. Her bliver du mødt af et højt serviceniveau, der starter allerede ved receptionen og fortsætter under hele dit ophold. Hotellet blev renoveret i 2019, men med fokus på at bevare hotellets sjæl og charme. 

Clarion Grand Hotel ejes af Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels, en af Nordens største hotelkæder. Som en del af Nordic Choice Hotels arbejder de med Unicef, og hvis du bliver mere end en enkelt nat, kan du altid vælge Sweet Dreams Stay, hvor du donerer penge til deres projekt Sweet Dreams Stay, der arbejder for at give børn i Cambodja en sikker nats søvn.

Spis godt

På Clarion Grand Hotel finder du restauranten Køkken & Bord af Marcus Samuelsson. Her møder Manhattans dynamiske puls Skånes klassiske smag. Menuen fokuserer på lokal og sæsonbetonet mad, og der er altid noget for enhver smag. Hvorfor ikke prøve en af sæsonens Urban Garden retter, der er helt vegetariske?

Centralt og tæt på

Dette hotel er perfekt til dem, der ønsker at opleve Helsingborg og det omkringliggende område og stiller store krav til service og forplejning. Har du brug for tips om, hvad du skal opleve under dit besøg? Hvorfor ikke gå til Sofiero og nyde parken, tage en smuttur til Höganäs og Mölle eller slentre langs Kullagatan og finde masser af gode tilbud.

Find vej

Clarion Grand Hotel ligger kun fem minutters gang væk fra Helsingborg C.

Adresse:
Storgatan 8
252 23 Helsingborg

Besøg Clarion Grand Hotel Helsingborgs hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.