Shopping i Sverige: Gode tilbud og fantastiske oplevelser

Helsingborg Centrum

I Helsingborg er der noget for alle. Du kan både nyde den historiske og kulturelle by ved at se nogle af de mange seværdigheder eller du kan tage på shoppingtur i de mange specialbutikker i handelsgaderne. 

Gekås Ullared

Nordens største lavprisvarehus. Tilbudsjægernes paradis, hvor alt til familien er samlet under ét tag. Varehuset hører til blandt Skandinaviens største udflugtsmål.

Väla Centrum

Blot 6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter med mere end 200 butikker, restauranter og caféer samlet under ét tag. Lad paraplyen blive hjemme, og fyld bilen med gode tilbud. 

Höganäs Outlet

Designer outlet lige uden for Helsingborg. Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser. 

Saluhallen

I Höganäs, lige ved det store outlet område, finder I Saluhallen, som er en oplevelse i sig selv. Her finder I alt fra vin, most og eddike til sylte, charcutterier og kager. 

 

Tomatens Hus

Tomater i alle afskygninger, størrelser og farver finder du i Tomatens Hus. Boel Wildmark & Bengt Ahlman dyrker alt det gode, og du kan købe det hele i den lille butik på stedet. 

Ekhems Gård

Ekhems gård har været i familien i fire generationer og er et populært udflugtsmål. På gården finder du en gårdbutik med en masse forskellige lækre produkter, alt fra marmelade til grøntsager. 

AutoBizz Smart: Altid den laveste pris

Med en AutoBizz Smart aftale får du altid den bedste pris på Helsingør-Helsingborg overfarten. Du får altid den laveste pris, afhængig af din udrejse og du behøver ikke bestille plads ombord. Med AutoBizz Smart rejser du med bil fra 103,- kr. pr. vej ved ud- og hjemrejse samme dag lørdag-søndag.

Shopping i Sverige: Gode tilbud og fantastiske oplevelser

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.