TrA.Subject

TrA.Announcement

Den svenske krone er stadig rekordlav og derudover er priserne også markant lavere i Sverige. Tag på shoppingtur til nabolandet og spar penge på restaurantbesøg, mode, elektronik, dagligvarer, slik og meget mere. Shoppingudbuddet i Sverige er stort og her har vi samlet nogle rigtig gode tips til, hvor du kan handle billigt på den anden side af sundet.

Find rejse

indkobscenter

Indkøbscenter

outlet

Outlet

Hede Fashion Outlet

Hvis der står shopping på ønskesedlen, så er det med at komme afsted til Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Her finder du mere end 150 skandinaviske og internationale modemærker, så der er helt sikkert noget for dig!

Outlet Klippan Yllefabrik

Tekstiler, tæpper og interiør til gode priser fra en af Sveriges ældste og mest anerkendte tekstilvirksomheder, Klippan Yllefabrik.

byshopping

By shopping

Göteborg

Tag på shoppingtur til Göteborg en af til verdens mest bæredygtige destinationer. Sortimentet er varieret og her er lidt af hvert at vælge imellem. Mange af butikkerne er så unikke, at de kun findes her.

#smabutikker

Unikke små butikker

Ta bilen till Sverige for lidt mere hygge

Spar penge når du tager bilen med til Sverige, det er billigere at købe billetten online end i havnen.
Helsingør-Helsingborg
428,-
Book rejse
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter.

Shopping i Sverige: Gode tilbud og fantastiske oplevelser

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.