TrA.Subject

TrA.Announcement

Den svenske krone er stadig rekordlav og derudover er priserne også markant lavere i Sverige. Tag på shoppingtur til nabolandet og spar penge på restaurantbesøg, mode, elektronik, dagligvarer, slik og meget mere. Shoppingudbuddet i Sverige er stort og her har vi samlet nogle rigtig gode tips til, hvor du kan handle billigt på den anden side af sundet.

Find rejse

Laveste pris eller fuld fleksibilitet?

Nyder du friheden ved at rejse, når du vil, eller foretrækker du en billigere billet, som sikrer dig plads på en valgt afgang?
Hvis du booker mindst 2-3 uger før afrejse, kan du købe en bilbillet til billigere pris.

Billetten køber du online eller i appen

Vores billetter og priser

Shopping i Sverige: Gode tilbud og fantastiske oplevelser

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.