TrA.Subject

TrA.Announcement

Söderåsen

Söderåsen Nationalpark kaldes også for den svenske vildmark, og her er fantastiske naturoplevelser for alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder. 

Ängelholms Hembygdspark

Brug en eftermiddag på frilandsmuseet Ängelholms Hembygdspark og nyd naturen og lokalhistorien. Besøg et mini-zoo, kom helt op i trækronerne på highline, prøv legepladsen, se børneteater og få et indblik i områdets historie gennem de mange små museer.

Västerbotten

Oplev de bjergtagende landskaber i en af Sveriges nordligste områder. Bjergene imponerer, skovene drager og floderne frister. Her er alting bare lidt mere eventyrligt og fantastisk, og I kan nyde alting en lille smule mere.

Kalbadshus Råå

Svenskerne har en lang badetradition og i Råå ligger et af de klassiske friluftsbade lige ved Øresund. Har du brug for nedkøling på de varme sommerdage, er det klart et besøg værd. Omklædning sker i små, hyggelige træhuse.

Ta bilen till Sverige for lidt mere hygge

Spar penge når du tager bilen med til Sverige, det er billigere at købe billetten online end i havnen.
Helsingør-Helsingborg
428,-
Book rejse
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.