TrA.Subject

TrA.Announcement

Ängelholms Hembygdspark

Brug en eftermiddag på frilandsmuseet Ängelholms Hembygdspark og nyd naturen og lokalhistorien. Besøg et mini-zoo, kom helt op i trækronerne på highline, prøv legepladsen, se børneteater og få et indblik i områdets historie gennem de mange små museer.

Söderåsen

Söderåsen Nationalpark kaldes også for den svenske vildmark, og her er fantastiske naturoplevelser for alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder. 

Västerbotten

Oplev de bjergtagende landskaber i en af Sveriges nordligste områder. Bjergene imponerer, skovene drager og floderne frister. Her er alting bare lidt mere eventyrligt og fantastisk, og I kan nyde alting en lille smule mere.

Kalbadshus Råå

Svenskerne har en lang badetradition og i Råå ligger et af de klassiske friluftsbade lige ved Øresund. Har du brug for nedkøling på de varme sommerdage, er det klart et besøg værd. Omklædning sker i små, hyggelige træhuse.

Rejs nemt med AutoBizz Smart

Rejser du mere end en enkelt gang med bilen frem og tilbage over Øresund, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Du betaler altid den laveste pris, fra 109,- kr. pr. vej lørdag-søndag, ved ud- og hjemrejse samme dag. Desuden tjekker du ind og betaler overfarten automatisk. Nemt og bekvemt.

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.