Kungsbygget Äventyrspark

Sæt skub i adrenalinet og få pulsen op i Kungsbygget Äventyrspark, hvor du finder både bungytrampoliner, klatrevægge, svævebaner og sommerbobslæde. 

Kullaberg Naturreservat

Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan du vandre på stierne og klipperne og nyde den smukke natur. 

Söderåsen

Söderåsen Nationalpark kaldes også for den svenske vildmark, og her er fantastiske naturoplevelser for alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder. 

Vallåsen Bike Park

Vallåsen ligger kun 70 km fra Helsingborg og byder på masser af udfordringer for cykelentusiaster i alle aldre. Udfordrende nedkørsler og lift helt til toppen. 

Ski i Sverige

Hvorfor køre sydpå hele natten, når du kan tage en hurtig smuttur nordpå til skønne, svenske skiområder? Vi har samlet nogle af de bedste ski- og snesportssteder, så det er let for dig at planlægge vinterferien eller smutturen til de hvide veje. 

Golf i Sverige

Prøv kræfter med de mange spændende golfbaner i Sverige. Du får meget for pengene, og flere af de smukke baner kan du nå på en 1-dagsudflugt. Andre kan nydes i løbet af en weekend. 

Nyhedsbrev

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.