Familiens' weekendtur til Mølle

”Vi skal til Sverige i weekenden!” Børnene sprang op af glæde, for nu skulle vi jo ud at rejse ... til et helt andet land. Vores opgave var nu at sørge for, at de virkelig fik den følelse :-) Vi havde klart undervurderet denne tur og troede ikke vi kunne få så mange gode oplevelser på så kort tid. Vi skal snart tilbage igen!

Læs mere

Københavnerparrets getaway til Halland

 ”Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente af turen til Sverige, men blev virkelig positivt overraskede. Der er så meget imponerende natur, som er helt anderledes end derhjemme og så forstår de altså at forkæle… Spa-hotellet var en udsøgt fornøjelse, og der kunne vi godt finde på at tage tilbage til. Men, vi nåede heller ikke at shoppe, så måske næste tur skal være til en af de gode shoppe-byer”.

Læs mere

Efterårsrabat

40%

Spar op til 40% når du køber online. Køb en weekendbillet med bil T/R nu fra 524,- kr. i perioden 1. oktober – 30. november.

Køb billet

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.