TrA.Subject

TrA.Announcement

Vi har fulgt med forskellige familier, venner og bekendte på deres getaways til Sverige og samlet deres oplevelser som inspiration for andre. Følg med på deres rejser og se, hvilke oplevelser de anbefaler og hvilke skjulte skatte, de fandt på vejen.

Tag et par dage til nabolandet og få fornemmelsen af ferie. Og sæt gerne hashtagget #ForSeaGetAway på dine billeder på Instagram, hvis du vil dele dine tips til svenske getaways med os og inspirere andre.

Mor/datter tur til Sverige

"Jeg og min datter vi havde lyst til en lørdags-hygge-tur, og tog båden over til Sverige med bilen for at shoppe. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager sådan en super dejlig ”tøsetur”, og næste gang talte vi om at overnatte et sted."

Læs mere

Familiens' weekendtur til Mølle

”Vi skal til Sverige i weekenden!” Børnene sprang op af glæde, for nu skulle vi jo ud at rejse ... til et helt andet land. Vores opgave var nu at sørge for, at de virkelig fik den følelse :-) Vi havde klart undervurderet denne tur og troede ikke vi kunne få så mange gode oplevelser på så kort tid. Vi skal snart tilbage igen!

Læs mere

Københavnerparrets getaway til Halland

 ”Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente af turen til Sverige, men blev virkelig positivt overraskede. Der er så meget imponerende natur, som er helt anderledes end derhjemme og så forstår de altså at forkæle… Spa-hotellet var en udsøgt fornøjelse, og der kunne vi godt finde på at tage tilbage til. Men, vi nåede heller ikke at shoppe, så måske næste tur skal være til en af de gode shoppe-byer”.

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.