20 minutter til svenske eventyr

Book billet online og spar i forhold til havnepriser.

20 minutter til eventyrene

20 minutter. Længere tid tager det ikke at sejle fra Helsingør til Helsingborg. Men, det er tid nok til at nyde en pause på vejen. Eller et helt eventyr, hvis du vil. Med vores eldrevne færger er den blå rejse den grønneste vej til Sverige. Oplevelserne venter lige over sundet. ForSea, den grønneste vej til Sverige.

Jul i Sverige

Julen er her

Tag på juletur til Sverige og oplev den hyggelige svenske julestemning overalt. Uanset om du skal shoppe julegaver, nyde julemarkeder eller spise en dejlig julemiddag, så finder du de bedste oplevelser lige på den anden side af Sundet.

Læs mere

Julemarkeder i Sverige

Nu er det jul igen ... eller måske ikke lige nu. Men når den nærmer sig, opdaterer vi informationen på denne side. Vi kommer med tips om de bedste juleoplevelser og meget andet sjov og spas på den anden side af sundet.

Abonnér på vores nyhedsbrev og hold dig opdateret i forhold til, hvad der sker ombord og i Sverige.

Læs mere

Afkobling på Bjärehalvøen

20%

Norrvikens Trädgårdar

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der brændte for at skabe en have, som var både smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult.

Læs mere

Båstad

Der findes masser at gøre og opleve i Båstad og på hele Bjärehalvøen, som ligger bare 45 minutters kørsel fra Helsingborg. Gode overnatningsmuligheder, varieret og unik shopping og en særlig madkultur. I kan cykle, shoppe, spise god mad eller nyde et fantastisk spaophold.

Læs mere

Gave

Hotel Skansen i Båstad

Et stykke oppe ad vestkysten fra Helsingborg kan du forkæle dig selv med et get-away på det legendariske Hotel Skansen. Tag kæresten eller vennerne med på et spa-ophold de luxe.

Når du rejser med os og booker spa-ophold på Hotel Skansen, får du et gratis spa-kit med produkter til at peele og afrense kroppen med. 

Læs mere

Ängelholm – for hele familien

20%

Flygmuseum

Oplev Skånes største flymuseum. På museet kan du komme helt tæt på alle de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10. Det er også muligt at prøve en flysimulator.

Læs mere

20%

Järnvägens Museum

Oplev jernbanens spændende historie på en sjov og interaktiv måde. På Jernbanemuseet stifter du bekendtskab med jernbanearbejdere, sporvagter og de mange andre mennesker, der byggede og udviklede jernbanen.

Læs mere

Ängelholms Hembygdspark

Brug en eftermiddag på frilandsmuseet Ängelholms Hembygdspark og nyd naturen og lokalhistorien. Besøg et mini-zoo, kom helt op i trækronerne på highline, prøv legepladsen, se børneteater og få et indblik i områdets historie gennem de mange små museer.

Læs mere

Storbyfornemmelse i Göteborg

Göteborg

Sveriges næststørste by lokker med fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by.

Læs mere

Liseberg forlystelsespark

Liseberg byder på 39 eventyrlige forlystelser, spil, lykkehjul, musik- og dansescener samt flere restauranter og caféer i smukke grønne omgivelser.

Læs mere

Shopping til gode priser

Gekås i Ullared

Nordens største lavprisvarehus. Tilbudsjægernes paradis, hvor alt til familien er samlet under ét tag. Varehuset hører til blandt Skandinaviens største udflugtsmål.

Læs mere

Väla

Blot 6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter med mere end 200 butikker, restauranter og caféer samlet under ét tag. Lad paraplyen blive hjemme, og fyld bilen med gode tilbud.

Læs mere

Höganäs Outlet

Designer outlet lige uden for Helsingborg. Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser.

Læs mere

Dyr og kultur

20%

Sofiero Slot

Sofiero har det hele - smukke rhododendronbuske, fascinerende udstillinger og en park fuld af inspiration og oplevelser for hele familien. Her er plads til picnic, leg og skønne gåture.

Læs mere

20%

Markaryd Elgsafari

Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i sine naturlige omgivelser i Smålandet skove. Kør i egen bil og eller tag turbussen rundt på oplevelse i den fascinerende elgpark.

Læs mere

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.