TrA.Subject

TrA.Announcement

Lidt mere julestemning

Book online for billigste billet til Sverige

Julehygge i Sverige

Jul på Liseberg

19. november - 30. december

Den populære forlystelsespark klæder sig på til jul med millioner af glitrende julelys, og hele parken forvandles til en stor julesaga.

Læs mere

Ta bilen till Sverige for lidt mere hygge

Spar penge når du tager bilen med til Sverige, det er billigere at købe billetten online end i havnen.
Helsingør-Helsingborg
229,-
Book rejse
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter. Billetten kan ikke ombookes eller afbookes och refunderes ikke.

Vinter i Sverige

Helsingborg - altid et besøg værd

Lige på den anden side af Øresund finder du den hyggeligste by, Helsingborg, hvor du mere end 200 butikker, et hav af gode spisesteder og masser af spændende og interessante seværdigheder frister.

Læs mere

Besøg Skåne

I behøver ikke køre langt for at finde nogle af Sveriges små perler. Nordpå langs kysten ligger hyggelige Ängelholm med både kultur og natur, og inde i landet imponerer Markaryd Elgsafari.

Læs mere

Trendy Göteborg

Sveriges næststørste by lokker med fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by.

Læs mere

Udeliv i Skåne

Her har vi samlet information om Skånes bedste udendørsaktiviteter for både børn og voksne. Få inspiration til en aktiv efterårsferie. 

Læs mere

Ta bilen till Sverige for lidt mere tid sammen

Tag hele familien med til Sverige på en 1-dagstur i bil
Helsingør-Helsingborg
499,-
Book rejse
Ud- og hjemrejse samme dag.

Dyr og kultur

Tropikariet

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborg. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer. 

Få rabat

Skånes Djurpark

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål og verdens største zoo med nordiske dyr.

Få rabat

Natur i Sverige

Naturen er lidt vildere og mere dramatisk, oplevelserne lidt større og forkælelsen lidt bedre end derhjemme. Sverige bugner af spændende vandreruter for alle aldre og alle niveauer.

Læs mere

Sverige for børnene

Eventyret venter lige på den anden side, hvor Skåne inviterer både ind og ud til sommerens oplevelser. Glem alt om kedsomhed. Her er forskellige, aktive og børnevenlige tips til oplevelser, som kan nydes af hele familien. 

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.