TrA.Subject

TrA.Announcement

Lidt mere end en bro

Book billet online og spar i forhold til havnepriser.

Tag færgen til Sverige og gør lige det, du har lyst til i 20 smukke minutter mellem Helsingør og Helsingborg. Vi er ingen bro. Vi er lidt mere. Lidt mere for dig, der har kørt bil i flere timer. Dig, som keder sig. Er sulten. Eller bare har brug for kysse lidt. For dig er vi lidt mere. 

Personbillet fra 49,-

Tag færgen til Sverige og gør lige det, du har lyst til i 20 smukke minutter mellem Helsingør og Helsingborg. Køb billet i vores app eller i havnen.

Hent vores app

Shop ombord

ShopXpress findes ombord på færgerne. I butikken finder du et bredt udvalg af varer til hele familien, fra chokolade og vin til parfume og legetøj.

Se vores sortiment

Café

På alle færgerne finder du FoodXpress og café Ristretto. Her kan du nyde pausen ombord med en klassisk rejemad eller en rød pølse og en god kop kaffe eller kold øl.

Besøg vores café

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture med os

Dyr og kultur

Tropikariet

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborg. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer. 

Få rabat

Sofiero Slot

Sofiero har det hele - smukke rhododendronbuske, fascinerende udstillinger og en park fuld af inspiration og oplevelser for hele familien. Her er plads til picnic, leg og skønne gåture.

Få rabat

Skånes Djurpark

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål og verdens største zoo med nordiske dyr.

Få rabat

Natur i Sverige

Naturen er lidt vildere og mere dramatisk, oplevelserne lidt større og forkælelsen lidt bedre end derhjemme. Sverige bugner af spændende vandreruter for alle aldre og alle niveauer.

Læs mere

Sverige for børnene

Eventyret venter lige på den anden side, hvor Skåne inviterer både ind og ud til sommerens oplevelser. Glem alt om kedsomhed. Her er forskellige, aktive og børnevenlige tips til oplevelser, som kan nydes af hele familien. 

Læs mere

Byliv i Sverige

Helsingborg - altid et besøg værd

Lige på den anden side af Øresund finder du den hyggeligste by, Helsingborg, hvor du mere end 200 butikker, et hav af gode spisesteder og masser af spændende og interessante seværdigheder frister.

Læs mere

Besøg Skåne

I behøver ikke køre langt for at finde nogle af Sveriges små perler. Nordpå langs kysten ligger hyggelige Ängelholm med både kultur og natur, og inde i landet imponerer Markaryd Elgsafari.

Læs mere

Trendy Göteborg

Sveriges næststørste by lokker med fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by.

Læs mere

Ta bilen till Sverige for lidt mere feriestemning

Spar penge når du tager bilen med til Sverige, det er billigere at købe billetten online end i havnen.
Helsingør-Helsingborg
229,-
Book rejse
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter. Billetten kan ikke ombookes eller refunderes.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.