TrA.Subject

TrA.Announcement

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder I både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Tager du til udkanten af byen, kan du shoppe amok i det store indkøbscenter Väla Centrum

Vil du hellere finde loppefund og svenske kuriosa, kan du besøge et af de mange "loppis" i byen. På Svenska Loppisar finder du en samlet oversigt med alle de lokale markeder. 

Følg med i Helsingborgs shoppingmuligheder her.

Book rejse

Butikker i centrum

Familjen AB

Besøg Helsinborgs hyggeligste secondhand-butik for børn. Find lækkert børnetøj og accessories, møbler og loppefund til de yngste.

Få en forfriskende second hand-oplevelse hos Familjen AB. Med deres ambition om at gøre brugt til det nye high end og bidrage til en mere cirkulær tankegang i vores tøjvalg, er de et must i Helsingborg. Hos Familjen AB har de brugt børnetøj i høj kvalitet, møbler og luksuslopper for børn.


Den lille butik er en sand guldgrube af spændende tøj og ting til børneuniverset derhjemme. For selvom butikken ikke er stor, så er udvalget bredt og der er nok at prøve for ungerne. Og hvis det ikke bliver til en ny trøje til den mindste, så er der god mulighed for at finde en ny kær bamseven.  Hvis du følger med på Familjens instagram eller facebook, kan du også få information om legetøjsbyttedage og luksusloppemarkeder for de mindste.

Find vej

Adresse
Familjen AB
Drottninggatan 27
Helsingborg

www.facebook.com/FamiljenAB

Chocolatte

Besøg de prisvindende chokolademagere i deres butik og fabrik i Drottninggatan. Her kan du smage og dufte dig igennem alskens herligheder inden for chokolade og praliner.

På Drottninggatan i Helsingborg, ligger det charmerende chocolaterie, Chocolatte. Her kan du smage de lækre, håndlavede chokolader og nyde en kop kaffe. Chocolatte laver deres chokolader og praliner fra bunden, på deres egen lille fabrik. Håndværket og den gode smag, har de seneste fire år indbragt Chocolatte flere medaljer ved ”International Chocolate Awards”.


Er du helt vild med chokolade og skal turen til Helsingborg have lidt ekstra krydderi, kan du tage med de dygtige chokolademagere til en lækker praline-smagning. Til smagningen får du mulighed for at smage forskellige chokoladevarianter, praliner og får et smugkig ind i produktionen, hvor de laver godbidderne. Slut dagen af med at købe håndlavede, prisvindende chokolader med hjem til familie og venner.

Find vej

Adresse
Chocolatte
Drottninggatan 14
Helsingborg

chocolatte.se

Cirkus Helsingborg

Besøg den fine tøjbutik, Cirkus, der ligger midt i Helsingborg. Her kan du få tøj og accessories med designerfeel og i originale mønstre.

I et gammelt rødt hus i hjertet af Helsingborg, ligger Cirkus – en skøn multibrand store med masser af sjæl. Her kan du købe lækkert tøj og accessories til kvalitetsbevidste kvinder. Butikken er startet af Lotta Rossling og Gunilla Carlstein. Udover at være gode venner, har de to arbejdet sammen på forskellige kreative projekter gennem mange år. De har bl.a. syet og solgt deres egne ruskindsnederdele fra Gunillas køkken, indrettet lejligheder med inspiration fra det græske øhav og designet læderarmbånd.


Nu kan du gå på opdagelse i deres butik, hvor deres originale mønstre giver personlighed til det lette og luftige tøj, som er designet til at minde os om varmere himmelstrøg. Når du er færdig med at shoppe i Cirkus, kan du gå en tur i den smukke Slotshave, som ligger lige rundt om hjørnet.

Find vej

Adresse
Cirkus Helsingborg
Nedre Långvinkelsgatan 9
Helsingborg

Telefon og hjemmeside
+46 42 14 37 90
www.cirkushbg.se

Butikker uden for byen

Tomatens Hus

Und dig selv en helt fantastisk dejlig oplevelse. Tag en tur til Vallåkra, ca. en halv times kørsel fra Helsingborg. Midt ude på landet finder du en butik, der bugner af tomater i alle størrelser og farver. Og der dufter helt fantastisk godt! 

Alle tomaterne er friske og lækre, og frister både øjne og mave. Ud over tomaterne sælges pelargonier, krydderurter, et udvalg af delikatesser, hjemmebagt brød og tomatinspireret keramik fra Italien. Med andre ord, kan du sikre hele festmenuen i den skønne shop. 

 

Find vej

Adresse
Aspavägen 421
253 41 Vallåkra

Læs mere om Tomatens Hus

Väla Centrum

Det store shoppingcenter ligger i udkanten af Helsingborg, og her finder du mere end 200 butikker under ét tag, og du kan naturligvis parkere lige ved døren.

Väla Centrum er med mere end 200 butikker på 132.000 m² det perfekte shoppingcenter for hele familien. Her ligger store kædebutikker side om side med specialbutikker med alt fra mode og sport til hjemmeindretning og teknik. De mange forskellige butikker i Väla byder på flere gode tilbud, der varierer i løbet af året. Väla's Butiksnyt holder dig opdateret på aktuelle tilbud og kampagner.

 

Find vej

Väla
Marknadsvägen 9,
S-260 36 Ödåkra
+46 42-20 25 76
Info@vala.com 

Læs mere om Väla Centrum

Enkla ting

Lidt uden for Helsingborg kan du besøge den charmerende designergårdbutik og café. Få inspiration til ny bolig- og  haveindretning, nyd naturen og nap en kop kaffe.

Tag en tur ud på landet lidt uden for Helsingborg og oplev godt design og natur gå hånd i hånd. Et stykke fra landevejen finder du indretningsbutikken Enkla Ting. Her er der kælet for detaljerne, og du kan købe simple, men smukke ting, der emmer af gode historier. Der eksperimenteres med farver og former, men dufte og følelsen af friheden på landet, er også en vigtig del af besøget hos Enkla Ting.


Beliggenheden giver rig mulighed for at lade sig inspirere, og ejeren deler gerne ud af gode tips til homestyling og havedesign. Har du lyst, kan du endda komme med en tur ud og kigge i den flotte køkkenhave og se sæsonens grønt og planter, i fuldt flor.

Nyd din eftermiddag på gården og husk at ”fika”, med et stykke friskbagt kage og en varm kop kaffe.

Find vej

Adresse
Enkla ting
Ormastorpsskolväg 41
Vallåkra

www.enklating.se

Hillesdal Inredning

Stort udvalg af lækkert boligudstyr, keramik, krukker, tæpper, tekstiler, tøj og en kaffe i den hyggelige lille café efter indkøbene.

Hillesdal Inredning er en gårdbutik, der ligger i den lille by Glumslöv, ca. 20 min. kørsel ad E20 sydpå fra Helsingborg. Gården ligger i det smukkeste, bakkede landskab med græssende får i forgrunden. Og i horisonten er der udsigt til Ven, Øresund og Danmark.


Her finder du et bredt sortiment af håndplukkede boligdesigns og tøj af høj kvalitet. Fx tekstiler og boligtilbehør i hør, bomuld og uld, keramik og stentøj, messing og zink, træ og glas, tæpper, møbler og lamper. Stilen er nordisk men med indslag fra både Frankrig og Marokko. Minder lidt om danske Tine K fra Odense. 

På gårdspladsen er der ofte et lille plantemarked med sæsonens blomster og krukker – og mis heller ikke et besøg i den lille, hyggelige gårdcafé, som serverer kaffe, kage og små, lækre retter. I sommerhalvåret kan du sidde ude og nyde haven og udsigten.

Besøg evt. også den lille havn i Ålabodarna ved Øresund – under 10 min. kørsel fra Hillesdal ud mod kysten.

Find vej

Adresse
Hillesdal Inredning & Café
Glumslövsvägen 345
Glumslöv

Telefon og hjemmeside
+46 70 820 51 35
www.hillesdal.se

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.