High Chaparral

Fantastiske stunts, farverige danse, spændende historier og masser af komedie, sang og musik. High Chaparral er et slaraffenland for børn og barnlige sjæle, der altid har elsket at lege cowboys og indianere. I det vilde vest - i Sverige - finder du både sheriffer og er pelsjægere, westernsaloner og fanger på flugt, og før du ved af det, er du pludselig midt i røveri på diligencen. 

Hold på hat og briller, når du besøger High Chaparral, for de vilde shows dukker op på forskellige steder i parken hver dag, og alle shows er inkluderet i billetten.

De kendte figurer fra tegneserierne

I får også masser af oplevelser ved bare at gå rundt i parken, og skulle I få lyst til at vaske guld, hjælpe med at bygge huse eller ride som en rigtig cowboy, er det naturligvis også muligt. 

I kan også blive mødt af nogle af de kendte figurer fra det vilde vest, som f.eks. Zorro og Lucky Luke og Dalton-brødrene. Hold øjne og ører åbne, så du ikke går glip af noget. Læs mere om alle shows og oplevelser på High Chaparrals hjemmeside

20% rabat på entré med ForSea

Book dit ophold via det særlige ForSea-link, og få 20% rabat på entré og ophold ved High Chaparral.
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun ved booking via ovennævnte link. Spørgsmål til bookingen skal rettes direkte til High Chaparral.  

Konkurrence på Facebook

Vind et ophold for 4 personer (2 voksne og 2 børn) i High Chaparral! Følg os på Facebook, svar på spørgsmålet, og vind færgebillet t/r, en overnatning (8.-9. juni 2019) og to dages adgang til parken. 

Konkurrencen løber i perioden 11. april - 30. april og vinderen trækkes den 1. maj og får direkte besked. Find os på Facebook - ForSea DK.

Åbningstider

High Chaparral åbner sæsonen den 30. maj–2. juni og 6.–9. juni.

Fra den 14. juni til den 18. august er parken åben hver dag fra kl. 10.00-18.00 samt lørdag og søndag 24.–25. august og 31. august–1. september.

De kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage, hvorfor det er en god idé at tjekke High Chaparrals hjemmeside.

Frem til 30. april 2019 sælges sæsonbilletter til 445:- SEK (almindelig pris 685:- SEK).

Find vej til High Chaparral

Det Vilde Vest ligger i Småland, i Kulltorp midt i Gnosjöregionen, beliggende mellem Gnosjö, Anderstorp og Värnamo. Det tager ca. 2½-3 timer at køre dertil fra havnen i Helsingborg.

GPS?
Skriv adressen High Chaparral, 330 31 Kulltorp

Fra Jönköping
Tag E4 mod syd. Ved Skillingaryd, tag vej 152 mod Bredaryd/Hillerstorp/Skillingaryd/Tofteryd. Følg vej 152, indtil du når High Chaparral.

Fra Göteborg
Tag vej 40 mod Jönköping. Tag afkørsel 83-Viaredsmotet, og fortsæt på vej 27. Ud for Anderstorp, tag afkørslen mod Anderstorpsvägen. Følg vej 152, indtil du når High Chaparral.

Fra Halmstad
Tag vej 26 mod nord. Ud for Smålandsstenar, drej til højre, og følg vej 153. Ud for Bredaryd, drej til venstre, og følg vej 152. Følg vej 152, indtil du når High Chaparral.

Adresse

High Chaparral
Box 56
S-335 04 Hillerstorp
Tlf. 0046 370 827 00
E-mail:  info@highchaparral.se 

Læs mere på High Chaparrals egen hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.