TrA.Subject

TrA.Announcement

Et slaraffenland for børn og barnlige sjæle

Fantastiske stunts, farverige danse, spændende historier og masser af komedie, sang og musik. High Chaparral er et slaraffenland for børn og barnlige sjæle, der altid har elsket at lege cowboys og indianere. I det vilde vest - i Sverige - finder du både sheriffer og er pelsjægere, westernsaloner og fanger på flugt, og før du ved af det, er du pludselig midt i røveri på diligencen. 

Hold på hat og briller, når du besøger High Chaparral, for de vilde shows dukker op på forskellige steder i parken hver dag, og alle shows er inkluderet i billetten.

Læs mere om alle shows og oplevelser på High Chaparrals hjemmeside.

Mere om High Chaparral

Kast dig ud i eventyret

Tag toget til Old Mexico, vask guld, gå om bord på en hjuldamper, hjælp nybyggerne med at bygge deres huse, eller rid på en hest som en rigtig cowboy eller cowgirl. I High Chaparral findes der masser af spændende oplevelser fra Det Vilde Vesten.

Hos Annie's Shooting Range kan man blive skarpskytte og hos Mamma Dalton og Kate Palace's cancan-skole kan man lære enten linedance eller vaskeægte cancan fra westerntiden. Men, I kan også bare nyde fx. Daltons musikshow, hvor Lucky Luke og de knapt så kloge Dalton-brødre synger, danser, spiller og laver sjov i gaden. Sjovt og overraskende - som er kendtegnet for High Chaparral. 

Alle frække børn er velkomne

Alt er sjovt i High Chaparral, men hvis du spørger de frække børn, svarer de, at det allersjoveste er Buffalo City. Her er der fri leg, eventyr og gemmeleg i børnenes helt egen miniatureby. Det er ren frihed, når de voksne er for store og klodsede til at være med. Som voksen er det en oplagt lejlighed til at snuppe en kop kaffe og hvile sig lidt.

Og går det lidt for hedt for sig i Buffalo City, kan de vilde cowboys og indianere søge mod poolen og søen, der ligger ved campingen. Her er vandrutchebane ved poolen og fin sandstrand ved søen, så alle vandhunde kan finde den helt rette måde at blive kølet ned.

Vejvisning & åbningstider

Find vej til High Chaparral

Adresse
High Chaparral
Box 56
S-335 04 Hillerstorp

E-mail:  info@highchaparral.se 
Tlf. 0046 370 827 00

Det Vilde Vest ligger i Småland, i Kulltorp midt i Gnosjöregionen, beliggende mellem Gnosjö, Anderstorp og Värnamo. Det tager ca. 2½-3 timer at køre dertil fra havnen i Helsingborg.

GPS?
Skriv adressen High Chaparral, 330 31 Kulltorp.

Læs mere på High Chaparrals egen hjemmeside

Åbningstider & priser

High Chaparral åbner for forsæsonen den 26. maj–29. maj samt i weekenderne den 4..-6 juni og 11.–12. juni.

Fra den 18. juni til den 14. august er parken åben hver dag fra kl. 10.00-18.00. I sensæsonen holder parken åbent i weekenderne den 20.–21. august, 27.–28. augusti og 3.–4. september.

De kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage, hvorfor det er en god idé at tjekke High Chaparrals hjemmeside.

Priserne afhænger af sæson. Se hjemmeside for info.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.