TrA.Subject

TrA.Announcement

Når efteråret kommer til Astrid Lindgrens Verden!

Et besøg i Astrid Lindgrens Verden i efteråren er en helt anden oplevelse end om sommeren. Træerne står smukt med deres gulrøde nuancer, og i skumringen tændes ildkurve og lygter, som lyser parken op. Den friske, klare luft blandes med duften fra tændte grill og nyristede mandler, og mere end 90 udstillere byder på traditionel smålandsk markedsstemning. Atmosfæren er dejlig afslappet, men for legelystne børn er der mange spændende og sjove oplevelsesmuligheder. Alle, der har lyst, kan møde Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Rasmus på farten og Madicken - og selvfølgelig alle deres venner.

Efterårsferieåbent: d. 23. – 24. oktober, samt d. 30. oktober – 7. november, 10.00-17.00.

Aftenåbent: d. 2. – 5. november, 10.00-19.00.

Læs mere her

Hvor eventyr bliver til virkelighed

I Astrid Lindgrens verden træder I direkte ind i de kendte fortællinger om Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Brødrene Løvehjerte m.fl., og grænsen mellem eventyr og virkelighed forsvinder. Rundt i hele parken spilles kendte scener, og der lyder musik og sang hele dagen. 

Børnene kan opleve de kendte figurer fra historierne og træde ind i de miljøer, hvor historierne udspiller sig. Oplev Ronja Røverdatter og Birk springe over helvedesgabet for at besøge hinanden, eller hils på Karlsson, der flyver rundt med sin propel på ryggen.

Find vej til Astrid Lindgrens Verden

Vimmerby ligger i den nordøstlige del af Småland, og selve området er typisk svensk med søer, skove og røde træhuse. 

Det tager ca. 3,5 time at køre dertil fra havnen i Helsingborg. Følg E4 nordpå og tag afkørsel 85 mod vej 127 (ca. 315 km.).

Adresse

Astrid Lindgrens Värld
SE-598 85 Vimmerby
+46 492 798 00
info@astridlindgrensvarld.se

Læs mere på Astrid Lindgrens Verdens egen hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.