Hvor eventyr bliver til virkelighed

I Astrid Lindgrens verden træder I direkte ind i de kendte fortællinger om Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Brødrene Løvehjerte m.fl., og grænsen mellem eventyr og virkelighed forsvinder. Rundt i hele parken spilles kendte scener, og der lyder musik og sang hele dagen. 

Børnene kan opleve de kendte figurer fra historierne og træde ind i de miljøer, hvor historierne udspiller sig. Oplev Ronja Røverdatter og Birk springe over helvedesgabet for at besøge hinanden, eller hils på Karlsson, der flyver rundt med sin propel på ryggen.

Åbningstider

Gældende åbningstider for 2019 er ikke offentliggjort endnu.

I forsæsonen, der løber fra primo maj til primo juni er parken åben kl. 10.00-17.00.

I hovedsæsonen, der løber fra primo juni til ultimo august er parken åben kl. 10.00-18.00. 

I september måned holder parken som regel åbent i ugerne 35-38 kl. 10.00-17.00. Ikke alle figurer er til stede og ikke alle scener opføres. 

De kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage, hvorfor det altid er en god idé at tjekke Astrid Lindgrens verdens hjemmeside.

Find vej til Astrid Lindgrens Verden

Vimmerby ligger i den nordøstlige del af Småland, og selve området er typisk svensk med søer, skove og røde træhuse. 

Det tager ca. 3,5 time at køre dertil fra havnen i Helsingborg. Følg E4 nordpå og tag afkørsel 85 mod vej 127 (ca. 315 km.).

Adresse

Astrid Lindgrens Värld
SE-598 85 Vimmerby
+46 492 798 00
info@astridlindgrensvarld.se

Læs mere på Astrid Lindgrens Verdens egen hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.