TrA.Subject

TrA.Announcement

En smuk grøn forlystelsespark

Liseberg er en park for alle. Siden 1923 har Liseberg fået millioner af mennesker til at mødes og trives sammen. Her venter eventyr, musik, spil, god mad og smukke haver – en forlystelsespark der kan nydes i hele tre sæsoner – sommer, halloween og jul.

Liseberg tilbyder 39 eventyrlige forlystelsesattraktioner, spil, lykkehjul, musik- og dansescener samt flere restauranter og caféer i smukke grønne omgivelser.

De mindre børn kan besøge Kaninlandet og Børnenes Paradis, der byder på moderat hurtigtsnurrende karruseller og spændende legepladser. De ældre børn kan prøve kræfter med mere udfordrende attraktioner i verdensklasse som Valkyria, AtmosFear, Balder og Helix.

Musik, teater og show

Liseberg er også en stor koncertarrangør, og om sommeren bydes der dagligt på musikalske oplevelser. Fra nichemusik til det mere trendy - og ganske ofte populære toner med et internationalt præg. Du har også mulighed for at indtage dansegulvet og bevæge dig til skøn levende musik. Og alt er inkluderet i entréprisen. Showkrogen Rondo har åbent året rundt, og det samme gør sig gældende for Lisebergsteateret.

Restauranter og cafeer

I forlystelsesparken ligger temarestauranter som Tyrolen og fiskerestauranten Hamnkrogen samt det anerkendte Lisebergs Wärdshus, der har fokus på lokalt producerede råvarer. Derudover kan du også besøge verdens første plantebaserede forlystelsesparkrestaurant, The Green Room. Og har du lyst til noget helt andet, så findes her også Max hamburgerrestauranter, andre fastfood-koncepter og cafeer. Alle restauranter i forlystelsesparken tilbyder desuden vegetariske retter.

Hotel, camping og Bed & Breakfast

Tæt på både Liseberg og Gøteborgs centrum ligger Lisebergsbyen, med sommerhuse, Bed & Breakfast, camping og vandrehjem. Lisebergsbyen holder åbent hele året rundt, og i sommermånederne kan du desuden benytte campingpladsen Askim Strand. Siden foråret 2023 har du også mulighed for at besøge Liseberg Grand Curiosa Hotel, der er Sveriges mest fantasifulde familiehotel.

Find vej

Liseberg ligger centralt i Göteborg, og er nemt at finde.

Adresse:

Örgrytevägen 5
402 22, Göteborg

Hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.