TrA.Subject

TrA.Announcement

En smuk grøn forlystelsespark

Liseberg er en park for alle. Siden 1923 har Liseberg fået millioner af mennesker til at mødes og trives sammen. Her venter eventyr, musik, spil, god mad og smukke haver – en forlystelsespark der kan nydes i hele tre sæsoner – sommer, halloween og jul.

Liseberg tilbyder 39 eventyrlige forlystelsesattraktioner, spil, lykkehjul, musik- og dansescener samt flere restauranter og caféer i smukke grønne omgivelser.

De mindre børn kan besøge Kaninlandet og Børnenes Paradis, der byder på moderat hurtigtsnurrende karruseller og spændende legepladser. De ældre børn kan prøve kræfter med mere udfordrende attraktioner i verdensklasse som Valkyria, AtmosFear, Balder og Helix.

Oplev en fortryllet verden

I det varme skær fra millioner af julelys forvandles Liseberg til et tindrende smukt vintereventyr. Nyd vinterhyggen mens i går på julegavejagt blandt alle julemarkedets spændende små boder. Få varmen når du besøger nogle af de vinteråbne forlystelser – nyd for eksempel en tur i eventyrlige karruseller og aflæg et visit i Kaninlandet. Lyt til den klassiske julesaga fortalt på is, vær en del af den magiske eventyrjagt i middelalderbyen og aflevér din ønskeliste til selveste julemanden.

Ønskes oplysninger om åbningstider og mere information så besøg venligst Lisebergs hjemmeside.

Jul på Liseberg er 19. november - 30. december

Find vej

Liseberg ligger centralt i Göteborg, og er nemt at finde.

Adresse:

Örgrytevägen 5
402 22, Göteborg

Hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.