En smuk grøn forlystelsespark

Liseberg er en park for alle. Siden 1923 har Liseberg fået millioner af mennesker til at mødes og trives sammen. Her venter eventyr, musik, spil, god mad og smukke haver – en forlystelsespark der kan nydes i hele tre sæsoner – sommer, halloween og jul.

Liseberg tilbyder 39 eventyrlige forlystelsesattraktioner, spil, lykkehjul, musik- og dansescener samt flere restauranter og caféer i smukke grønne omgivelser.

De mindre børn kan besøge Kaninlandet og Børnenes Paradis, der byder på moderat hurtigtsnurrende karruseller og spændende legepladser. De ældre børn kan prøve kræfter med mere udfordrende attraktioner i verdensklasse som Valkyria, AtmosFear, Balder og Helix.

Liseberg er midlertidigt lukket.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Find vej

Liseberg ligger centralt i Göteborg, og er nemt at finde.

Adresse:

Örgrytevägen 5
402 22, Göteborg

Hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.