TrA.Subject

TrA.Announcement

Vælg mellem over 180 svenske golfbaner og hoteller

I Sveriges findes et utal af lækre golfbaner og spændende hoteller i skønne omgivelser. Og alene i Skåne findes der tæt på 70 golfbaner. På www.golfsverige.dk finder du en oversigt over de bedste golfbaner, resorts og hoteller. Alt lige fra golf ved Helsingborg til en lang golf- og shoppingweekend ved Göteborg samt et utal af lækre spa- og golfpakker. Over 180 svenske golfbaner, hoteller og resorts kan du vælge imellem.

Ofte kan det være svært at finde præcis det bedste golfophold som passer til lige netop din golftur, men fortvivl ikke. På GolfSverige kan du få 3 tilbud på din golftur - Kvit og frit. Og du har altid garanti for at du får bedste pris da tilbuddet kommer direkte fra GolfSveriges samarbejdspartnere.

Som ForSea kunde får du altid:
1. Prisgaranti på din golftur. 
2. Dansk kundeservice
3. Mere end 10 års erfaring med golfrejser til Sverige.

Vores GolfSverige tilbud

Lydinge Resort

Lydinge Resort - et af Skånes bedste golfresorts, lige i udkanten af Helsingborg. En fantastisk 18 hullers golfbane i naturskønne omgivelser og med moderne faciliteter. Sveriges nyeste golfhotel med 43 værelser! 

Læs mere på Lydinge Resorts egen hjemmeside.

Adresse:
Lydingevägen 1
265 75 Hyllinge

Sand Golf Club

Sand Golf Club - 18 hullers indlands linksbane i Jönköping med et unikt banelayout, som får dig til at føle at du spiller golf i Irland eller Skotland.
En sand golfoplevelse for livet.

Læs mere på Sand Golf Clubs egen hjemmeside.

Adresse:
Tornaryd
56491 Bankryd

Golfklubber i Sverige

Golf i Sverige - så tæt på, så mange muligheder

golfsverige

Om GolfSverige.dk

GolfSverige.dk er Danmarks største portal for golfrejser til Sverige og siden 2007 har de hjulpet tusindvis af golfspillere med at få booket den perfekte golftur til Sverige. GolfSverige.dk er en del af NordicGolfers.com - Nordens største udbyder af golfrejser til mere end 35 lande. Læs mere om NordicGolfers på deres hjemmeside.

Se GolfSverige.dk tilbud

Rejs nemt med AutoBizz Smart

Rejser du mere end en enkelt gang med bilen frem og tilbage over Øresund, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Du betaler altid den laveste pris, fra 109,- kr. pr. vej lørdag-søndag, ved ud- og hjemrejse samme dag. Desuden tjekker du ind og betaler overfarten automatisk. Nemt og bekvemt.

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.