TrA.Subject

TrA.Announcement

Den svenske vildmark

Naturen i Söderåsen Nationalpark er fascinerende og fantastisk, uanset hvilken tid på året, du besøger parken. Du finder en af de største sammenhængende løvskovsområder i Nordeuropa, hvilket i sig selv er ret imponerende. Men, her er også mægtige bregner, høje klipper, vilde vandløb og imponerende udsigter.

Der findes rigtige gode kort over parken, og du kan let finde vandreruter for både nybegynder og den mere erfarne. Der er særlige områder af parken og udsigtspunkter, som du ikke bør gå glip af, bl.a. Hjortsprånget og Kopparhatten.   

Mest for børn

Nogle af vandreruterne i parken er tilpasset ben, der ikke kan gå så langt og guidehæfterne kan hentes på Nationalparkens hjemmeside.  

Ved parkens hovedindgang finder du Naturum, som er et aktivt informations- og oplevelseshus. Her kan du læse mere om Nationalparken, naturen og dyrelivet i området. Det er også muligt at låne gps og kort, så I kan tage på geologisk skattejagt langs Skåneleden, der løber mellem Skäralid og Röstånga. 

Find vej til vildmarken

Söderåsens Nationalpark

Hovedindgangen til Söderåsen Nationalpark ligger i Skäralid, ca. 45 km. fra Helsingborg, og det tager omkring 35 minutter at køre dertil. Den sydlige indgang til parken, hvor du også finder turistinformationen, ligger i Röstånga og turen hertil tager ca. 40 minutter. 

Fra Helsingborg er det også muligt at tage bus 518 til den sydlige indgang.

Læs mere på Södersens egen hjemmeside

Udvalgte billeder taget af Per Jessen.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.