TrA.Subject

TrA.Announcement

Bungytrampolin, slingshot & svævebaner

I Kungsbygget Äventyrspark på Hallandsåsen finder du masser af aktiviteter for hele familien, og I er garanterede at få pulsen op. Her kan I bruge en hel dag med bungytrampolin, bungyrocket, slingshot, svævebaner, klatrevægge og sommerslæde.

Alt foregår udendørs og uanset vejret er der garanteret sjov, så tag eventuelt skiftetøj med, hvis det skulle trække op til regn. På området ligger en hyggelig café med stor terrasse, hvor der kan nydes en dejlig frokost og lidt læskende drikke. Men, det er også tilladt at tage egen picnickurv med og nyde ved bålpladserne på området. Der er fine toiletfaciliteter og gratis parkering lige ved indgangen.

Læs mere på Kungsbyggets egen hjemmeside.

Åbningstider & Find vej

Åbningstider

Kungsbygget holder aktiviteterne åbne fra Påske og frem til og med efterårsferien. Der er skiftende åbningdage og -tider, hvorfor det er vigtigt at tjekke på Kungsbyggets egen hjemmeside.

Vær forberedt på kø i højsæsonen og kom gerne til parkens åbningstid, så I hurtigt kan få købt billetter til aktiviteterne.

Find vej

Det er lettest at tage bilen til Kungsbygget, da der desværre ikke kører offentlig trafik til området. Der er en stor gratis parkeringsplads, hvor der er rigeligt plads til biler, busser og autocampere.

Adresse
Kungsbygget Äventyrspark
Kungsbygget 44
312 98 Våxtorp

Tfn. 0046 43 03 00 60
https://kungsbygget.com/

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.