TrA.Subject

TrA.Announcement

Svenskerne har en lang badetradition og i Råå ligger et af de klassiske friluftsbade lige ved Øresund. Har du brug for nedkøling på de varme sommerdage, er det klart et besøg værd. Omklædning sker i små, hyggelige træhuse.

Rååbadarna – Paradiset mellem himmel og Øresund, står der på badeforeningens hjemmeside. Og det er ikke helt forkert. Den fine, gamle badeklub fra århundredeskiftet ligger lidt syd for Helsingborg og med en fantastisk udsigt over Øresund. Søbadet har tre afdelinger med hver sin badebro og hyggelige, gule træhuse til omklædning langs stranden. I midten ligger familieafdelingen med en lang bro ud i vandet. Her er badetøj obligatorisk. Men i herre- og dameafdelingerne ved siden af, kan man bade uden.

Selvom du ikke er medlem, kan du som gæst også besøge havbadet og saunaen, hvor man får et godt indblik i det svenske sprog og lokale røverhistorier! Husk to håndklæder. Et til at sidde på hvis du vil benytte saunaen –og et til at tørre dig med bagefter. Badet har åbent alle ugens dage på nær mandag, men check for en sikkerheds skyld deres hjemmeside for præcise åbningstider.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.