TrA.Subject

TrA.Announcement

Dramatisk natur

På Kullen i Kullabergs naturreservat kan man hurtigt få en hel dag til at gå. Naturparken drager rigtig mange danskere, som ønsker at opleve den rå og barske natur i den spændende naturpark. Her finder du alt hvad det hjertet kan begære af natur, klipper og vand.

Det er naturligvis muligt at køre i bil til Kullen, men der er også gode forhold for de cyklende hele vejen. Gå en tur på vandrestierne langs kysten og oplev de stejle skrænter, grotter og fantastiske klipper hele vejen rundt. Eller tag turen hele vejen op til toppen, hvor den flotte udsigt kan nydes med fyret i baggrunden. Melder sulten sig undervejs, er der mulighed for at få lidt til ganen på den hyggelige café i Ransvik.

Naturum Kullaberg

Naturum Kullaberg er et besøgscenter ved Kullens fyr yderst på spidsen mod den nordlige indsejling til Øresund. Tanken er, at Naturum Kullaberg skal være porten til naturen, og her kan du få tips om vandrestier og udflugter. Her er også udstillinger, saltvandsakvarium og aktiviteter for både børn og voksne.

Rabat på oplevelsen

10% rabat på bookbare aktiviteter hos Kullabergsguiderna

Tag på en oplevelsesfyldt dag med alt fra hvalsafari og grottetur til klippeklatring og skattejagt.
For at opnå 10% rabat, skal entré-billetten bookes online og koden Forsea10 benyttes. Ved ankomst til Kullabergsguiderna skal dagsgyldig færgebillet fremvises. Rabatten gælder det antal personer der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet og kun på den pågældende dag.

Book billetter via dette link.

Kullabergsguiderna

Rejs med os og få rabat på spændende eventyr. Sæt lidt ekstra spænding på dagen og få mest muligt ud af alle Kullabergs oplevelser. Kullabergsguiderna tager dig til svimlende højder med klippeklatring, under jorden i Kullabjergets mystiske grotter og på dybt vand, når den står på marsvinsafari.

Mölle by

Nyd den skønne stemning i fiskerbyen Mölle, for foden af bjerget. Gå en tur på havnen eller igennem de hyggelige små gader. Trænger I til en lille kaffepause eller en optankning af mad og drikke, inden turen eventuelt går op ad Kullaberg, findes der flere hyggelige caféer og restauranter i byen. 

Lystsejlere har altid været tiltrukket af den lille by med den store charme, og det er et smukt syn, der venter, hvis man vælger at overnatte i havnen. I byen findes også et gammelt pottemageri, hvor det klassiske håndværk holdes i ave, og man finder de smukkeste krukker og potter. 

Find vej

Kullabergs naturreservat ligger blot 40 km fra Helsingborg, og er let at komme til, både med bil eller cykel. 

I bil følges vej 111 fra Helsingborg, som går gennem Höganäs mod Mölle. Når Mölle er passeret rammer man indkørslen til vestre Kullabergs naturreservat. På cykel er det muligt at følge vejen og cykelstier langs vandet hele vejen, med gode og overskuelige forhold. Det er muligt at cykle hele vejen op til Kullen fyr. Bemærk, der forekommer stigning på 14%, når Mölle passeres. 

Det er også muligt at tage bussen til Mölle og vandre ca. 5 km. op til Kullaberg. 

Man betaler ikke entré for at besøge Kullabergs naturreservat, og man er velkommen til medbringe egen madkurv og nyde frokosten i de smukke omgivelser.

Adresse:
Naturrum Kullaberg
Italienske Vägen 323
263 77 Mölle

Læs mere på Kullabergs egen hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.