En fin gammel naturpark med udsigt og bakker midt i Helsingborg, lige ved vandet. Her kan I gå en tur mellem gamle bøge, ege og birketræer med super udsigt til Øresund.

Gå en tur og nyd havluften og den smukke udsigt i Pålsjö Skov. Den smukke naturpark byder på et sjovt og bakket terræn, køer på græs og en gammel pavillon i midten – masser at lave for børn og voksne i alle aldre.

Når I har leget i skoven og nydt en forfriskning i pavillonen, kan I besøge Pålsjö Slot fra 1679. Slotsparken, som blev grundlagt i fransk stil i 1760’erne har formklippede hække og en lille labyrint. Nær slottet, er det oplagt at tage et billede i kærlighedstunnellen, som består af en lille allé af sammengroede træer.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Find vej

Adresse

Pålsjö Skov
Helsingborg

Pålsjöbaden

Langs strandpromenaden ligger Pålsjöbaden, de smukke badehuse, der frister til en dukkert i Øresund, med eller uden tøj på. Her er alt fra havgus og sauna til en hyggelig café i centrum af husene.

Pålsjöbaden har åbent alle ugens dage, med særlig morgen- og aftenåbning udvalgte dage til enten morgen- eller aftendypperne. Der findes omklædning med skabe til opbevaring af tøj. Medbring selv hængelås, eller køb en i receptionen. 

Læs mere på Pålsjöbadens hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.