En fin gammel naturpark med udsigt og bakker midt i Helsingborg, lige ved vandet. Her kan I gå en tur mellem gamle bøge, ege og birketræer med super udsigt til Øresund.

Gå en tur og nyd havluften og den smukke udsigt i Pålsjö Skov. Den smukke naturpark byder på et sjovt og bakket terræn, køer på græs og en gammel pavillon i midten – masser at lave for børn og voksne i alle aldre.

Når I har leget i skoven og nydt en forfriskning i pavillonen, kan I besøge Pålsjö Slot fra 1679. Slotsparken, som blev grundlagt i fransk stil i 1760’erne har formklippede hække og en lille labyrint. Nær slottet, er det oplagt at tage et billede i kærlighedstunnellen, som består af en lille allé af sammengroede træer.

Hvis benene stadig er friske, kan I gå en tur langs kysten, op til Sofiero og beundre de ca. 10.000 rhododendronbuske af 500 forskellige arter i slotsparken. Husk at sige hej til køerne, hvis I tager landvejen og kommer forbi deres indhegning.

Find vej

Adresse

Pålsjö Skov
Helsingborg

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.