TrA.Subject

TrA.Announcement

Brug en eftermiddag på frilandsmuseet Ängelholms Hembygdspark og nyd naturen og lokalhistorien. Besøg et mini-zoo, kom helt op i trækronerne på highline, prøv legepladsen, se børneteater og få et indblik i områdets historie gennem de mange små museer.

Den gamle og charmerende Ängelholms Hembygdspark, byder på aktiviteter for hele familien. Frilandsmuseet huser flere forskellige museer, bl.a. et teknisk museum, et lokalhistorisk museum og et skolemuseum. 

Slut dagen af med en tur i børneteateret og se en forestilling med Pedersen og Findus. ”Pyttetoget” kører jer sikkert tilbage fra parken til hovedgaden i Ängelholm.

Legeplads

Når museerne er besøgt, er der plads til at grille og lade ungerne folde sig ud på den store legeplads.

Dyrepark

Tæt ved legepladsen er der også et mini-zoo, med geder, dådyr, grise, fugle og kaniner.

Upzone

I 2014 åbnede Upzone, deres eventyrpark i Ängelholm, så hvis du vil op i højderne, er der nu også mulighed for at klatre rundt i trækronerne. Her går du rundt i helt op til 15 meters højde og får mulighed for at prøve den 114 meter lange svævebane. Eventyret tager ca. 2,5 timer og inkluderer grundig instruktion i sikkerhed og leje af udstyr.

Kort over parken

Området hvor parken ligger, lignede frem til begyndelsen af 1700-tallet mest en sandørken. Arbejdet med at forbedre jorden og opføre ”Hjemstavnsparken” blev påbegyndt i starten af 1900-tallet af ”Ängelholms Hembygdsförening” og d. 1. maj 1935 blev parken indviet. Nu til dags har parken ca. 300.000 besøgende årligt, en lille kro og masser af sjove oplevelser at byde på.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.