TrA.Subject

TrA.Announcement

En yndet destination for alle cykelentusiaster

Det smukke højdedrag Vallåsen, der ligger blot 70 km. fra havnen i Helsingborg, er en yndet destination for alle cykelentusiaster. Hvad enten det er racercyklen, der skal luftes på lange stræk og seje bakker eller mountainbiken, der skal udfordres på teknik og stejle nedkørsler.

Den store Bike Park på Vallåsen, hvor alle cykelentusiaster kan udfordres af de vilde nedkørsler med indlagte forhindringer, er åbnet og byder alle cykelglade folk velkommen. Sporene varierer fra de meget lette grønne til svære sorte, som kan give selv den mest habile rytter sved på panden. 

Vejen op ad bjerget foregår naturligvis i lift, med cyklen ved din side. Det er muligt at leje cykler og udstyr på stedet. 

Se mere om Vallåsen og tjek cykel-udsigterne på Bike Parks hjemmeside

Åbningstider

Tjek aktuelle åbningstider på deres hjemmeside, inden du rejser.

Find vej

Adresse:
Vallåsen Bikepark
Yllevad 154
312 98 Våxtorp

Følg E4 og tag afkørsel 72 mod Laholm og Örkelljunga 
Tag vej 24 mod Våxtorp og Laholm (ca. 19 km.)
Drej til venstre mod Vallåsen, lige inden Våxtorp (ca 4 km.)
Drej til højre mod Vallåsen (ca 1 km.)
Parkering på venstre hånd

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.