TrA.Subject

TrA.Announcement

Længst mod vest på den smukke Bjärehalvø ligger Torekov, den idylliske by, der på mange måder kan minde om Skagen med sit særlige lys og den gamle fiskercharme. Her drager havet og de smukke strande hele året, og morgenkåber på vej til og fra stranden er et fast syn i gadebilledet hver evig eneste morgen.

Havnen er byens hjerte, hvor der summer af liv og aktivitet og duften af friskfanget eller -grillet fisk kan trække mundvand hos de fleste. De magiske solnedgange over byen skal nydes fra Backen, hvor dagens sidste stråler spejler sig i sundet. Læs mere om den idylliske by på Visit Swedens hjemmeside

Hallands Väderö

Hallands Väderö skal opleves! Det tager ca. 20 minutter med færgen fra Torekov at komme til den magiske lille ø, hvor I næsten kan mærke historien udspille sig. Øens vartegn, det hvide fyr, advarede tidligere skibene med ild, hvilket kunne være svært at holde, hvis vejret var voldsomt, og flere skibe led den triste skæbne at støde på grund eller synke. Der ligger derfor også en fin gravplads på øen, omkring det sted, hvor døde sømænd drev i land efter at have lidt skibbrud på havet omkring Väderöen. 

En af øens store naturlige attraktioner er de mange sæler, der soler sig på klipperne omkring øen. Måske en tur på sæl-safari skal skrives på to-do listen? Og er I fans af Ronja Røverdatter kan I gå en tur i anemoneskoven, hvor scener fra den ikoniske film om røverdatteren og hendes ven Birk blev optaget. Læs mere om øen 

Find vej til Torekov

Det tager lige under en time at køre til Torekov fra havnen i Helsingborg, og det er let at finde vej. Følg E6 nordpå og drej fra ved afkørsel 37 Hjärnarp. Herefter følges rute 105 og skiltene til Torekov. 

Læs mere på Torekovs egen hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.