TrA.Subject

TrA.Announcement

Västerbotten - en bjergtagende landskab

Oplev de bjergtagende landskaber i en af Sveriges nordligste områder. Bjergene imponerer, skovene drager og floderne frister. Her er alting bare lidt mere eventyrligt og fantastisk, og I kan nyde alting en lille smule mere. Læs mere om alle fristelserne på Visit Västerbotten eller lad jer inspirere af smagsprøverne, som vi har samlet nedenfor.

Walk on the wild side

Västerbotten er kendt for sine fantastiske vandreruter og særligt den verdenskendte 450 km lange King’s Trail (Kungsleden), som bl.a. går igennem alpinområdet Vindelfjällen og de fascinerende bjerge.

Vandring

I en lille båd, der gynger

Der er oceaner af vand i Västerbotten i Lapland, og derfor også rig mulighed for at boltre sig på både floder og i hav. Prøv kræfter med whitewater rafting, en tur i kano eller tag på bæversafari eller med turbåden.

Rafting & kano

Få sand mellem tæerne

Hvis en rigtig ferie skal indeholde saltvand og sand mellem tæerne, findes det også i Västerbotten. Her er de lækreste sandstrande og bugte, krydret med vilde vandlande, hvor ungerne kan gå amok.

Strandliv

Oplev samerlivet tæt på

Den samiske kultur er meget mere end bare rener. I Västerbotten kan du komme helt tæt på livet i hos det oprindelige folk i Lapland. Vidste du f.eks. at der både findes rendriftssamere og søsamere?

Samisk kultur

Fluefiskeri eller bare af lyst

Uanset om du er nybegynder eller verdensmester, heltidsfisker, fritidsfisker eller lystfisker, så finder du alt, hvad hjertet kan begære af muligheder i det smukke Västerbotten. Sæt kursen nordpå og få bid!

Fiskeri

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.