TrA.Subject

TrA.Announcement

Hvis der står shopping på ønskesedlen, så er det med at komme afsted til Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Her finder du mere end 150 skandinaviske og internationale modemærker, så der er helt sikkert noget for dig! 

Mangler du den perfekte gave eller lidt nyt til garderoben? Så må du ikke gå glip af en tur i Hede Fashion Outlet. Det store shoppingcenter sælger kun kendte mærkevarer, men du sparer op til 70% på de vildt lave priser. Du finder brands som Nike, Acne, Filippa K, J. Lindeberg, Hunkemöller, Adidas, Eton, Gant, Norrøna og Peak Performance.

Mangler du lidt lækkert til køkkenet, kan du kigge ind hos Le Creuset eller Iittala og få nyt køkkenudstyr til de samme stærk nedsatte priser, som i resten af outlet’et. Der er også god mulighed for at få frokost eller en kop kaffe og hvile shopping-benene i en af centrets caféer.

Hede Fashion Outlet ligner ikke noget du har set før. Det er en hel lille by, med torve, hyggelige stræder og selvfølgelig masser af shopping. Store spektakulære glas-trekanter danner et tag over de små torve og byder på ly for vejret, så du er garanteret en god oplevelse.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.