TrA.Subject

TrA.Announcement

Et shoppingcenter for hele familien

Det store shoppingcenter ligger i udkanten af Helsingborg, og her finder du mere end 200 butikker under ét tag, og du kan naturligvis parkere lige ved døren.

Väla Centrum er med mere end 200 butikker på 132.000 m² det perfekte shoppingcenter for hele familien. Her ligger store kædebutikker side om side med specialbutikker med alt fra mode og sport til hjemmeindretning og teknik. De mange forskellige butikker i Väla byder på flere gode tilbud, der varierer i løbet af året. Väla's Butiksnyt holder dig opdateret på aktuelle tilbud og kampagner.

Men Väla er ikke bare butikker - her er også gode muligheder for at sidde ned og tage det roligt. Tag en pause på nogle af Väla's restauranter og cafeer, hvor der fristes med alt fra klassisk husmandskost til orientalske specialiteter. Eller nyd en espresso med nybagt brød til. Du finder også bank, apotek og rejsebureau i centeret. Det er næsten lettere at sige, hvad du ikke kan finde i Väla, for her findes næsten alt, hvad du kan ønske dig.

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-20.00
Lørdag-søndag kl. 10.00-18.00

Der kan forekomme ændringer i åbningstider ved ferie og helligdage samt særlige arrangementer. 

Læs mere på Väla Centrums egen hjemmeside

Find vej

Väla Indkøbscenter ligger ca. 6 km nordvest for Helsingborgs centrum. Følg skiltene mod "Väla centrum" og sving af E4, så er du straks fremme og har 5.500 gratis p-pladser at vælge mellem.

Der afgår bus fra færgeterminalen ca. hvert 15. minut i travle perioder med Väla som endestation ved entré 4. Læs mere på Skånetrafiken.

Vi henviser til bus 2 og bus 22, der kører fra Knutpunkten.

Adresse

Väla
Marknadsvägen 9,
S-260 36 Ödåkra
+46 42-20 25 76
Info@vala.com 

Læs mere på Väla Centrums egen hjemmeside

Spritan - Spritfabriken i Ödåkra

Spritfabriken i Ödåkra

Spritfabriken i Ödåkra ligger bare fem minutters kørsel fra Väla Centrum, men milevidt fra oplevelsen af indkøbscenter. I den historiske bygning emmer det af historie og gode fortællinger, og den danner nu rammen om et kreativt rum for kunst, mode og mad. Her finder I unikabutikker med lækker kunst, design og beklædning og en hyggelig café, hvor I kan nyde den svenske "fika". 

Find vej til Spritan

Fabriksgatan 2
254 74 Ödåkra
Lige uden for Helsingborg og ca. fem minutters kørsel fra Väla Centrum. Der findes masser af parkeringsmuligheder på området, og parkering er gratis. Det tager ca. 10 minutter med tog fra Helsingborg til Ödåkra Station, der ligger 3 minutters gang fra Spritan. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.