TrA.Subject

TrA.Announcement

Stockholm

Hvis du spørger nogen, som har besøgt Stockholm, hvordan de vil beskrive byen med ét ord, vil de sikkert sige "smuk", og det er præcis, hvad den er.

Har du mod på at opleve Sverige og tage køreturen til Stockholm, så start ombord på en af vores færger til Helsingborg og nyd en kop kaffe.

Smukke Stockholm

Stockholm er en international storby med fantastisk shopping, spisesteder af høj kvalitet i rigeligt mål, hoteller med fantastisk høj standard, en internationalt anerkendte klub- og musikscene og et levende og varieret kulturliv. Men det, som får Stockholm til at skille sig ud fra andre storbyer, er dens fantastiske naturlige skønhed.

Læs mere om Stockholm på VisitStockholms egen hjemmeside.

Book rejse

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.