TrA.Subject

TrA.Announcement

Designvarer til spotpriser

Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser. Her findes flere af de kendte mærker, som f.eks. Iitalla, Cookstore, Sportware, Kosta Boda, Oscar Jacobson Stenströms, Fiskars og Stelton. Der er noget for alle i familien, så sørg for at have plads i bagagerummet til alle de gode tilbud.

Hele området er omkranset af outletbutikker, så man skal afsætte god tid til at komme rundt i dem alle. Blandt favoritterne er naturligvis glas og keramik, men der findes også masser af tøj og tilbehør samt den skønneste fiskebutik med friskfanget fisk. Husk at tage køletasken med, så vejen kan lægges forbi Mölle Fiskrökeri & Fiskaffär inden turen går videre. 

Find vej

Det tager blot en halv time fra Helsingborg havn til Höganäs Outlet.  Fra havnen i Helsingborg følges vejen igennem centrum af byen ad Drottninggatan og Halsövägen til Ängelholmsleden. Tag afkørsel til rute 111 mod Berga N / Höganäs / Råå og følg vejen lidt over 20 km, indtil I rammer Höganäs. Drej til højre ad Gärdesgatan, så lander I midt i outlet-området. 

Höganäs Outlet har desværre ikke en samlet hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.