TrA.Subject

TrA.Announcement

Tekstiler, tæpper og interiør til gode priser fra en af Sveriges ældste og mest anerkendte tekstilvirksomheder, Klippan Yllefabrik.

Gå på jagt efter kvalitetstekstiler til lavpris i Outlet Klippan, som sælger 2. sortering og restvarer fra en af Sveriges ældste og mest anerkendte tekstilvirksomheder, Klippan Yllefabrik.

Du kan finde alt fra tekstiler til møbler hos Klippan Outlet. Men fabrikken, der blev stiftet i 1879, er mest kendt for sine tæpper, plaider og uldstoffer, som udvikles i samarbejde med kendte tekstildesignere. Fabrikken ledes i dag af 4. og 5. generation og arbejder udelukkende med naturmaterialer som uld, hør og bomuld, som tilvirkes på egne fabrikker. I dag eksporteres produkterne til mere end 30 lande.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.