Hallarna

I Hallarna i Halmstad er det gode liv i centrum af oplevelsen og det store lækre indkøbscenter bugner af fede butikker og restauranter og caféer for enhver smag. Her finder du alt fra G-Star Raw til Lindex og Hunkemöller til Kappahl, og alt sammen til gode svenske priser. 

Trænger du til en forfriskning kan sulten og tørsten stilles på fx. Burgers and steaks, Asiaten eller Espresso House. 

Se det store udvalg af butikker og spisesteder på Hallarnas egen hjemmeside

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-20.00
Lørdag-søndag kl. 10.00-18.00

Der kan forekomme ændringer i åbningstider ved ferie og helligdage samt særlige arrangementer. 

Læs mere på Hallarnas egen hjemmeside

Find vej til Hallarna

Hallarna Indkøbscenter ligger en lille times kørsel fra Helsingborg centrum. Følg E6 nordpå og tag afkørslen mod Fyllinge. Centret kan ses fra motorvejen. Det er gratis at parkere ved centret, og der er rigeligt med pladser.

Adresse

Hallarna
Prästvägen 1
302 63 Halmstad
info@hallarna.se

Læs mere på Hallarnas egen hjemmeside

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.