TrA.Subject

TrA.Announcement

Tomater, tomater og tomater!

Und dig selv en helt fantastisk dejlig oplevelse. Tag en tur til Vallåkra, ca. en halv times kørsel fra Helsingborg. Midt ude på landet finder du en butik, der bugner af tomater i alle størrelser og farver. Og der dufter helt fantastisk godt! 

Alle tomaterne er friske og lækre, og frister både øjne og mave. Ud over tomaterne sælges pelargonier, krydderurter, et udvalg af delikatesser, hjemmebagt brød og tomatinspireret keramik fra Italien. Med andre ord, kan du sikre hele festmenuen i den skønne shop. 

En dejlig caféoplevelse

Er du sulten, eller bare lækkersulten, så findes der en lille café, Miss Alice, lige ved siden af Tomatens Hus. Her kan du nyde både kaffe og kage eller sætte tænderne i deres skønne tomattærte, som du ikke finder tilsvarende andre steder. Det er også hos Miss Alice du finder forskellige chutneys, marmelader og eddiker. 

Læs mere om Tomatens Hus på deres egen hjemmeside

Åbningstider

Butikken holder åbent tirsdag-søndag i sommerhalvåret, og der plukkes friske tomater tre gange om ugen.

Tirsdag-fredag 10-18
Lørdag-søndag 10-16

Kroen og Miss Alice/delikatessebutikken har kun åbent i sommerhalvåret, og lukker ned for vinteren. 

Læs mere på Tomatens Hus egen hjemmeside.

Find vej

Adresse
Aspavägen 421
253 41 Vallåkra

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.