Ekhems Gård ligger på den smukke Bjärehalvön i Skånes nordvestlige hjørne, mellem Ängelholm og Båstad .

Gården ligger vidunderligt på den smukke Hallandsåsens sydvestlige side. I klart vejr kan man se helt til Danmark, og der findes mange gode vandre- og ridestier i området.

Havet med fine sandstrande ligger blot7 km fra gården, og er man til golf, er Bjärehalvön kendt for sine mange golfbaner. Den nærmeste, Åkagårdens Golf Course, ligger blot 3 km. fra gården.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Find vej

Adresse
Ekhems Gård
Hålevägen 45
269 73 Förslöv
+46 431 45 11 10 

Læs mere på Ekhems Gårds egen hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.