Et hav af gode tilbud

Gekås Ullared er et kæmpe varehus og decideret shoppingfænomen i det sydlige Sverige. Det ligger blot halvanden times kørsel fra Helsingborg,  og lokker hvert år mere end fire millioner besøgende til. Varehuset hører til blandt Skandinaviens største udflugtsmål.

Gekås Ullared er et paradis for tilbudsjægere, der ønsker at samle alle indkøb til familien under ét tag. Varehuset omsætter årligt for mere end tre milliarder svenske kroner og har et butiksområde på størrelse med fem fodboldbaner.

Her findes smart tøj til hele familien, elektronik til hjemmet, værktøj, legetøj og fritidsudstyr. Og du finder mange af de kendte varemærker, men til helt andre priser end i Danmark. Og så er der naturligvis et stort udvalg af fødevarer.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden valgt indført for-booking. Alt for at overholde myndigheders krav. Det kan derfor være en god ide at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Billige briller på én dag

På Brillefabrikken (Glasögonfabriken) ved Gekås, kan du bestille dine briller inden kl. 16.00 på hverdage (lørdag-søndag inden kl. 14.00), og tage dem med hjem samme dag. Og der er rigtig mange penge at spare samtidig. Brillefabrikken er den største af sin slags i Sverige og har over 5.000 stel i butikken til priser fra SEK 395. 

Bestil tid til en synsprøve inden du kommer til Ullared, eller tag chancen for en drop-in tid, når du alligevel er der. Når synsprøven er færdig, vælger du dine glas og dit stel, og så kan du ellers shoppe løs i lavprisvarehuset, mens dine briller gøres klar til dig. 

460,-

Køb 1-dagsbillet og få gavekort på SEK 200,-

Køb en Gekås Ullared 1-dagsbillet for DKK 460,- og få et gavekort på SEK 200,- til at shoppe for.

Prisen på 1-dagsbilletten inkluderer færgebillet til en personbil max 6 meter og op til 9 personer samt gavekort til brug i Gekås Ullared på SEK 200,-. Gavekortet kan ikke benyttes som betaling i restaurant og café, og skal anvendes på udstedelsesdagen. Billetten kan ikke reserveres, men skal købes i manuel check-in i havnen i Helsingør. Billetten kan købes i perioden 1. april - 30. juni 2020. 

Tag bussen med SKAN Rejser til tilbudsjægernes paradis!

Tag bussen til Gekås Ullared og shop løs i 4-5 timer i Skandinaviens størte varehus. Læg dine varer i bussens bagagerum, læn dig tilbage i bussædet, og lad dig transportere hjem igen. SKAN Rejser arrangerer busture, med opsamling i bl.a. Helsingør, fra 49,- kr., og der er allerede nu arrangeret ture fra 9. april-13. september. Book din plads i dag, og gør klar til at shoppe amok i det store tilbudsparadis.

Læs mere om turene og se opsamlingssteder på SKAN Rejsers hjemmeside

Åbningstider

Uge 1-10
Mandag-fredag kl. 8.00-20.00
Lørdag kl. 7.00-18.00
Søndag kl. 8.00-18.00

Læs mere på Gekås Ullareds egen hjemmeside

Alle veje fører til Gekås...

Det tager blot halvanden time at køre til Gekås Ullared fra Helsingborg, og der findes en fin kørselsvejledning på deres hjemmeside. De samarbejder også med op til flere busselskaber, så det er muligt at komme til shoppingdestinationen, uanset man har bil eller ej. 

Adresse
Gekås Ullared AB
Danska vägen 13
S-310 60 Ullared
+46 346 375 00
info@gekas.se

Læs mere på Gekås Ullareds egen hjemmeside

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.