TrA.Subject

TrA.Announcement

Historie gennem århundreder

"Ringsjöns pärla" kalder man det privatejede og  stadig beboede Bosjökloster. Og det er virkelig en lille perle, det hvide slot på næsset mellem de to smukke søer. 

Oplev unik middelalder kultur, park og have i det smukke slotsmiljø ved Ringsjön.  Bosjökloster ligger i hjertet af Skåne, på halvøen mellem Västra og Östra Ringsjön, ca. 6 km. syd for Höör.

I dag er der en smal kanal i syd som skiller Bosjökloster fra fastlandet, men i middelalderen var forbindelsen mellem de to søer 700 meter bred.

Bosjökloster er et privatejet slot, hvor de ældste dele er åbne for besøgende. Parken og haverne er åbne alle dage hele året og er et yndet udflugtsmål for alle haveinteresserede. Det er muligt at få en guidet rundvisning i parken, og besøget kan kombineres med et måltid i slottets restaurant. 

Klosteret har skiftende udstillinger og aktiviteter i løbet af sæsonen, og det er muligt at opleve alt fra samisk livsstil til kunst og musik.

Læs mere på Bosjöklosters egen hjemmeside.

jul

Julemarked på klosteret

Skånske juledage

Velkommen til et stemningsfyldt julemarked for hele familien på et af Skånes smukkeste slotsområder! Her kan du købe dine julegaver direkte af de ca. 75 udstillere, der tilbyder et bredt udvalg af gedigent håndværk og delikatesser i herlige slotsomgivelser, stalde og spændende kælderdyb.

Bosjöklosters julemarked afholdes 25.-27. november, fredag & lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 11-16.

Jul i Bosjökloster

Gå på julegavejagt i parken, besøg dyrene, kør med hest og vogn, hyg dig imens du klippe-klistrer med Bosjökloster's Venner og mød julemanden. Du har også mulighed for at stresse af i middelalderkirken og lytte til smuk adventsmusik.

Nyd et krus gløgg sammen og julens herlige søde sager, spis en rygende varm skål suppe eller oplev Bosjöklosters lækre julebord. Der er ingen tvivl om, at du kommer julestemning.

Læs mere på deres hjemmeside.

Åbningstider & Find vej

Åbningstider

Haverne og parken har åbent hele året
Maj - september kl. 8.00-18.00
Oktober - april kl. 9.00-16.00
November (Bosjöklosters julemarked) 25.-27. november, fredag & lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 11-16.

Café, restaurant og dele af slottet har åbent i højsæsonen
Maj - september kl. 11.00-16.00
(køkkenet kl. 11.30-15.00)

Læs mere om priser, særlige åbningstider og arrangementer på Bosjöklosters egen hjemmeside

 

Bosjökloster ligger ca. en times kørsel (75 km.) fra havnen i Helsingborg. Tag E6 mod Malmö, drej fra ved rute 17 mod Eslöv og igen ved rute 23.

Adresse:

Bosjökloster Slot
Bosjökloster 111
S-243 95 Höör

+46 413-250 48
info@bosjokloster.se 
Bosjöklosters egen hjemmeside

Ta bilen till Sverige for lidt mere hygge

Spar penge når du tager bilen med til Sverige, det er billigere at købe billetten online end i havnen.
Helsingør-Helsingborg
428,-
Book rejse
Du behøver ikke booke en specifik tid, din billet gælder hele dagen. Overfarten tager ca. 20 minutter.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.