TrA.Subject

TrA.Announcement

Historie gennem århundreder

"Ringsjöns pärla" kalder man det privatejede og  stadig beboede Bosjökloster. Og det er virkelig en lille perle, det hvide slot på næsset mellem de to smukke søer. 

Oplev unik middelalder kultur, park og have i det smukke slotsmiljø ved Ringsjön.  Bosjökloster ligger i hjertet af Skåne, på halvøen mellem Västra og Östra Ringsjön, ca. 6 km. syd for Höör.

I dag er der en smal kanal i syd som skiller Bosjökloster fra fastlandet, men i middelalderen var forbindelsen mellem de to søer 700 meter bred.

Bosjökloster er et privatejet slot, hvor de ældste dele er åbne for besøgende. Parken og haverne er åbne alle dage hele året og er et yndet udflugtsmål for alle haveinteresserede. Det er muligt at få en guidet rundvisning i parken, og besøget kan kombineres med et måltid i slottets restaurant. 

Klosteret har skiftende udstillinger og aktiviteter i løbet af sæsonen, og det er muligt at opleve alt fra samisk livsstil til kunst og musik.

Læs mere på Bosjöklosters egen hjemmeside.

Sommer på slottet

Opleve det smukke skånske landskab

Bosjökloster er kendt for sin smukke natur, og om sommeren kan du opleve det skønne skånske landskab og skovene omkring klostret. Vælg imellem flere forskellige vandrestier som alle byder på oplevelser i den smukke natur og samtidig giver dig mulighed for et øjebliks fred og ro.

Klosteret holder åbent for besøgende hele sommeren, og her kan du lære mere om dets historie og arkitektur. Der er også mulighed for at besøge Bosjöklosters haver, hvor man kan gå på opdagelse blandt en række forskellige blomster og planter.

Det er altid en god idé at besøge Bosjöklosters hjemmeside for at få information om, hvad der sker lige nu og i den nærmeste fremtid.

En udflugt for hele familien

Bosjöklosters slotspark byder på store skønne arealer – en sand nydelse for alle der elsker at fræse rundt udendørs.
Hils på alpakaerne, ponyerne og gederne, prøv den 43 meter lange svævebane, gå på opdagelse i den lille labyrint og lad fantasien få frit løb blandt hule træstammer og snoede havestier.
Besøg slotsparkens café som ligger ved siden af legepladsen eller medbring din egen madpakke! Eller hvorfor ikke låne en robåd og nyde en tur på søen. Redningsveste fås ved indgangen.

Gratis adgang for børn

Der gratis adgang til Bosjökloster for alle børn og unge under 16 år, dog med undtagelse af visse arrangementer.

Pandekager og guidede ture om tirsdagen i sommerferien

I sommerferien i juni-august er alle børn velkomne på en kort guidet tur. Rundvisningen begynder i Rosengården kl. 14.30.
Slotsparkens café serverer pandekagebuffet om tirsdagen fra 11.30 - 14.30. Det er ikke nødvendigt at booke en guidet tur – tilmeld jer når I ankommer ved indgangen.

Butikken på Slottet

I butikken kan du finde eksklusivt fremstillet tøj i naturmaterialer og anderledes og smukke ting til hjemmet. Den inspirerende blanding af ældre og nutidigt håndværk, både af svensk oprindelse samt nøje udvalgte importerede ting, gør butikken til det perfekte sted at finde gaver til fødselsdag og fest eller til dig selv. Her finder du håndklæder, indretningsartikler, tasker, sæbe og meget andet. Og du kan desuden finde produkter skabt af lokale håndværkere, kunstnere og forfattere.
I den lille bod ved indgangen kan du købe fine souvenirs fra Bosjökloster og andre småting som flotte kort, spil eller klassisk svensk slik. Også her er en del af sortimentet skabt af lokale håndværkere og kunstnere

Åbningstider & Find vej

Åbningstider

Haverne og parken har åbent hele året hver dag kl. 9:00–17:00

Dyrene hygger sig indendøre i deres stalde, men kommer ud i parken i slutningen af april. Havecaféen er vinterlukket og åbner igen for Påsken og derefter fra maj måned. 

Læs mere om priser, særlige åbningstider og arrangementer på Bosjöklosters egen hjemmeside

 

Bosjökloster ligger ca. en times kørsel (75 km.) fra havnen i Helsingborg. Tag E6 mod Malmö, drej fra ved rute 17 mod Eslöv og igen ved rute 23.

Adresse:

Bosjökloster Slot
Bosjökloster 111
S-243 95 Höör

+46 413-250 48
info@bosjokloster.se 
Bosjöklosters egen hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.