20%

20% rabat på entré

Sofiero har en fantastisk blomsterpark samt diverse udstillinger. Parken er åben hele året, og er særlig kendt for sine mange smukke rhododendron. Få rabat, når du rejser med ForSea.

Vis din gyldige billet fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Sofiero. Rabatten gælder det antal personer , der står på billetten, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Få rabat på guidet rundvisning på Sofiero
Nu tilbyder vi også rabat på guidede ture, når du køber entrebillet. Rundvisningen tager 45-50 minutter. For at gøre brug af tilbuddet og sikre din plads, skal du følge linket og benytte koden SOFFORSEA.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, og gælder ikke ved arrangementer af ekstern arrangør, fx koncerter.

Særlig landgangsbillet inkl. bus og entré til Sofiero
Sofiero billet inkl. færge t/r, bus t/r og entré sælges kun i billetsalget i færgeterminalen Helsingør. Benyt VIP indgangen ved Sofiero, når I ankommer og undgå køen.
Pris barn 7-18 år (kun færge og bus) 105,- kr.
Pris voksen 19 år og opefter 205,- kr.
De særlige billetter kan købes i Sofieros sæson.

Royal historie på Sofiero Slot

Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg og har en fantastisk blomsterpark samt diverse udstillinger. Parken er åben hele året, og er særlig kendt for sine mange smukke rhododendron. 

Der var en gang en prins og en prinsesse… sådan kunne historien omkring Sofiero Slot meget vel være begyndt. I 1866 kunne den svenske Kronprins Oscar og hans hustru nemlig tilbringe de første somre på deres drømmeslot, kun 5 km nord for Helsingborg. Med udsigt over Øresund til Danmark og en dejlig stor park, som tog sig ekstraordinært flot ud i forsommeren, hvor de store rhododendroner blomstrede.

Aktiviteter hele året
Og de blomstrer stadig hvert, og er nu blevet en del af en fantastisk park, som mange danskere ynder at tage til som udflugtsmål i løbet af året. Og hver sæson har sin charme.

Sofiero kan besøges hele året, og er selve slottet lukket for besøgende, kan en tur igennem den smukke park altid anbefales. I løbet af året afholdes mange spændende arrangementer, udstillinger og koncerter på og omkring slottet, så hold øje med Sofieros hjemmeside.

 

Kalender - arrangementer

Sofiero har det hele - smukke rhododendroner, formstærke udstillinger og haveglæde for hele familien. Men, her også plads til picnic, leg og skønne gåture i den store park. Og kalenderen er hen over året fuld af oplevelser og arrangementer for både store og små. Klik på listen nedenfor og se et uddrag af årets events på Sofiero. Se hele programmet på Sofieros hjemmeside.

Efterårslys på Sofiero

Årets begivenhed Efterårslys inviterer dig indenfor i en smukt oplyst park hver aften i to uger fra den 31. oktober. I disse to efterårsuger har du mulighed for at opleve Sofieros slotspark i et nyt lys. Hver aften mellem den 31. oktober og den 14. november åbnes portene til begivenheden Efterårslys, en stemningsfyldt oplyst park med spændende lysinstallationer inspireret af Kronprinsesse Margaretas farvepalet, interesser og historie. Orangeriet er åbent for de kaffetørstige, og slotsrestauranten tilbyder en varmende menu.

Åbningstider

Slotsparken har åbent dagligt kl. 10.00-16.00 og der er gratis entré. I vintersæsonen er slot, udstillinger, café og slotsbutik lukket. Sofiero har sæsonåbning den 31. marts 2021, hvor slot og udstillinger åbner for besøgende.

Der kan være særlige åbningstider ifm. koncerter og udstillinger, og det er derfor en god idé at tjekke Sofieros hjemmeside inden afrejse.

Find vej til slottet

Det er let at finde til Sofiero Slot, uanset man er gående, cyklende eller tager bilen. Afstand fra Kärnan i centrum af Helsingborg til Sofiero er ca. 6 km. og det er muligt at tage en bus lige til døren, hvis ikke man ønsker at gå eller tage bilen. Fra Helsingborg tager du bybus nr. 8 i nordgående retning mod Domsten og Hittarp, og hopper af på stoppetstedet Laröd Sofiero Huvudentrén. Se nærmere beskrivelse på Sofieros hjemmeside.

I bil:

  • Følg vejen efter tolden er passeret, og fortsæt til lyskrydset
  •  Drej venstre ad Sjögatan, retning mod centrum
  • Kør i højre vejbane lige over næste lyskryds
  • Følg derefter vejbanen til højre mod centrum (lyskryds passeres)
  • Kør ca. 2 km og hold til venstre (skilt mod Sofiero)
  • Efter ca. 3 km ligger Sofiero Slot på venstre side I højsæsonen opkræves parkeringsafgift 

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.