TrA.Subject

TrA.Announcement

Sjove aktiviteter for store og små

Sjove aktiviteter i den friske luft! Besøg verdens største dyrepark med nordiske dyr og få 20% rabat på entré når du rejser med os.

Gælder i perioden 14. august - 8. oktober

For at opnå 20% rabat, skal entré-billetten bookes online med brug af kode SUMMER20F og ved ankomst til Skånes Djurpark skal gyldig færgebillet eller kvittering fremvises, købt hos Forsea. Rabatten gælder det antal personer der står på billetten, dog max. 5 pr. billet og kun på den pågældende dag.

Book billetter via dette link

Verdens største dyrepark med nordiske dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål, og det forstår man godt, når man har været forbi. Den er opbygget på dyrenes betingelser med store, rummelige indhegninger, der alle er placeret i smukke landskaber og natur. Her i verdens største zoo med nordiske dyr, er der ikke to dage, der er ens, og hver dage byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien. Vil du besøge Skånes Djurpark? Se åbningstider og find vej

Overnatningskoncept med Frode Får

Til juni indvies verdens første overnatningskoncept med Frode Får (Shaun the Sheep) i Skånes Dyrepark. En helt unik oplevelse skabt i samarbejde med det Oscar-vindende animationsstudie Aardman med fem specialbyggede overnatningsvogne, hvor følelsen fra den populære tv-serie gennemsyrer alt. Og hvem ved, hvad der sker, når bonden er gået i seng, og flokken følger Frode Får på hans skøre løjer?

Denne sommer tilbyder Skånes Dyrepark ca. 170 senge pr. nat. Ud over Shaun's Wagons er der 17 telthytter i Wild Lodge og den populære glampingoplevelse Camp Oak med overnatning i store familietelte.

- At bo i Shaun's Wagons er meget mere end bare et overnatningssted og er helt klart det mest spændende nye tiltag i parken i flere år. At bo her er en komplet oplevelse for hele familien, hvor gæsterne i 36 timer får mulighed for at opleve de landlige omgivelser, lave sjov og ballade med Frode Får og hans venner, og opleve vildmarken med alle de nordiske dyr, siger Håkon Lund, der er administrerende direktør i Lund Gruppen, som driver Skånes Dyrepark.

 

Frode Får Land blev indviet i 2016 og er et 20.000 kvadratmeter stort område med et landbrugsmarked, hvor du får mulighed for at være en del af Frode Fårs verden. Attraktionen er blevet en stor succes for både børn og voksne, der strømmer til for at lege og lære om dyr og natur. På området finder man både et marked og en traktorbane på over 250 meter, hvor børnene selv kan køre rundt i traktor for at finde fåreflokken og undgå de drilske grise. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at stifte bekendtskab med en række særlige nordiske dyreracer som gotlandskaniner, skånske blomsterhøns, jämtlandsgeder (tamgeder fra Jämtland), Linderödsgrise (skovgrise) og skovfår fra Värmland.

Shaun's Wagons er specialbyggede vogne, der byder på sjove, komfortable og eventyrlige overnatninger tæt på dyr og natur. Fire specialbyggede enkeltvogne med fem senge i hver og en dobbeltvogn til seks personer. Hver vogn har eget toilet, stue, tekøkken og specieldesignede køjesenge, der er en tro kopi af Bitzers berømte hundehus. Et separat soveværelse giver forældrene mulighed for at trække sig tilbage fra al skæg og ballade, der foregår på gården. Og lige udenfor vognen findes en egen separat og forfriskende udendørsbruser. I vognene kan gæsterne sove i komfortable senge, og vågne når hanen galer. Frisklagte æg og boller leveres om morgenen til minihønehuse, der er placeret på ​​vognens gavl, så morgenmaden kan nydes på eget udendørsområde. Om morgenen er der desuden morgengymnastik med Frode Får og herefter bliver traktoren klargjort til dagens arbejde blandt alle dyrene på bondegården.

 

Morgenmad, aftensmad og alle parkens attraktioner er inkluderet i overnatningspakken, og om aftenen, når parken er lukket, kan overnattende gæster hjælpe med at fodre dyrene og herefter slappe af til en god film i det fri, ligesom Frode Får og hans flok plejer gør. Det, der helt sikkert vil vække begejstring, er flokken af ​​värmlandske får, der går frit omkring mellem vognene.

Om Frode Får

Shaun the Sheep fik sin filmdebut i Wallace og Gromit-filmen A Close Shave tilbage i 1995. Spoler man hurtigt frem til i dag, er Frode Får blevet en global superstjerne med fans i mere end 170 lande verden over. Han har medvirket i seks tv-serier og haft succes på det store lærred med to spillefilm, der tager os med på eventyr både på Mossy Bottom Farm og ude i verden. På Facebook har Frode Får over 5 millioner følgere. Frode Får Land i Sverige er unikt og overnatningsmuligheden i Shaun's Wagons er desuden den første i verden. I Japan findes en cafe med Shaun-tema, men overnatningskoncept og helhedsoplevelse findes for nuværende kun i Skåne.

Læs mere

Glamping (med dyrene)

Skånes Djurpark fortsætter succesen fra sidste år og udvider glamping-mulighederne med syv ekstra rum. Oplev parken når alle andre gæster er gået hjem, tag på guidede ture i skumringen, overnat på et helt særligt sted midt i parken og hjælp med at fodre dyrene, mens solen går op. Udforsk parken og alle de sjove oplevelser og aktiviteter lidt længere.

Djurparks overnatningsmuligheder har været udsolgt de seneste år, så book allerede i dag, hvis du vil sikre dig en plads blandt de vilde dyr.

Har du nogensinde drømt om at rejse tilbage i tiden?

Gå igennem den store tidsport og rejs 70 millioner år tilbage i tiden, til dengang dinosaurerne herskede på vores planet. Følg med på en spændende opdagelsesrejse og mød dinosaurer i fuld størrelse, bragt til live igen! Tag et kæmpe skridt ind i dinosaurernes verden og tag på brølende eventyr. Fodr en sulten tyrannosaurus rex, kom tæt på en pteranodon og hør den enorme brachiosaurus brøle. Løb om kap med de hurtige velociraptorer, mød den skånske dinosaur psittacosaurus og mange flere. Noget, du måske kun har turdet drømme om kan nu blive virkelighed. Lad det hårrejsende eventyr begynde!

Læs mere her

Hængebroer og vandrutsjebaner

I 2017 fik parken helt nye hængebroer og et udkigstårn, så det nu er muligt at overskue dele af parken og dyrene fra oven. Det er også muligt at gå på opdagelse og udforske naturen og dyrelivet med det personlige ”Opdager Pas”. Det tager dig bl.a. igennem den del af parken, der er bygget op omkring de folkekære F for får figurer fra dukkefilmene med samme navn. For de mindste er der mulighed for at få en tur på ponyerne eller måske kigge forbi bondegården og hjælpe med at fodre hønsene eller og hilse på de andre dyr bondegårdsdyr. Skal det gå lidt stærkere, kan tørsten måske slukkes med en tur i en af de 70 meter lange vandrutsjebaner.

Åbningstider i dyreparken

Skånes Djurpark har åbent til og med den 5. oktober med fokus på forskellige temaer hen over året. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg. 

Se de gældende åbningstider på parkens hjemmeside

Find vej til nordens dyr

Det tager ca. halvanden time at køre til dyreparken fra havnen i Helsingborg. Følg vejen mod Höör og herefter skiltene mod Skånes Djurpark. Afkørsel nordpå fra vej 23. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.