Verdens største dyrepark med nordiske dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål, og det forstår man godt, når man har været forbi. Den er opbygget på dyrenes betingelser med store, rummelige indhegninger, der alle er placeret i smukke landskaber og natur. Her i verdens største zoo med nordiske dyr, er der ikke to dage, der er ens, og hver dage byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien. Vil du besøge Skånes Djurpark? Se åbningstider og find vej.

rabat

20% rabat på entré til Skånes Djurpark

20%

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Skånes Djurpark. Rabatten gælder det antal personer der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet og kun på den pågældende dag. Tilbuddet gælder indtil 31/12-19.

Hængebroer og vandrutsjebaner

I 2017 fik parken helt nye hængebroer og et udkigstårn, så det nu er muligt at overskue dele af parken og dyrene fra oven. Det er også muligt at gå på opdagelse og udforske naturen og dyrelivet med det personlige ”Opdager Pas”. Det tager dig bl.a. igennem den del af parken, der er bygget op omkring de folkekære F for får figurer fra dukkefilmene med samme navn. For de mindste er der mulighed for at få en tur på ponyerne eller måske kigge forbi bondegården og hjælpe med at fodre hønsene eller og hilse på de andre dyr bondegårdsdyr. Skal det gå lidt stærkere, kan tørsten måske slukkes med en tur i en af de 70 meter lange vandrutsjebaner.

abningstider

Åbningstider

Skånes Djurpark åbner for sæsonen den 13. april 2019, men allerede i Påsken, 24. marts - 8. april er der aktiviteter i parken, hvor børnene bl.a. kan komme på eventyrlig æggejagt. 

Se alle åbningstider på parkens hjemmeside

findvej

Find vej til nordens dyr

Det tager ca. halvanden time at køre til dyreparken fra havnen i Helsingborg. Følg vejen mod Höör og herefter skiltene mod Skånes Djurpark. Afkørsel nordpå fra vej 23. 

Adresse
Skånes Djurpark
Jularp 150
SE - 243 93 Höör
+46 413 55 30 60
info@skanesdjurpark.se

Læs mere på Skånes Djurpark egen hjemmeside.