TrA.Subject

TrA.Announcement

rabat

25% rabat på entré til Skånes Djurpark

Besøg verdens største dyrepark med nordiske dyr og få 25% rabat på entré når du rejser med os.

For at opnå 25% rabat, skal entré-billetten bookes online med brug af kode FORSEA22 og ved ankomst til Skånes Djurpark skal gyldig færgebillet eller -kvittering fremvises. Rabatten gælder det antal personer der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet og kun på den pågældende dag. Tilbuddet gælder indtil 14/8-22.

Book billetter via dette link.

Verdens største dyrepark med nordiske dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål, og det forstår man godt, når man har været forbi. Den er opbygget på dyrenes betingelser med store, rummelige indhegninger, der alle er placeret i smukke landskaber og natur. Her i verdens største zoo med nordiske dyr, er der ikke to dage, der er ens, og hver dage byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien. Vil du besøge Skånes Djurpark? Se åbningstider og find vej.

Hængebroer og vandrutsjebaner

I 2017 fik parken helt nye hængebroer og et udkigstårn, så det nu er muligt at overskue dele af parken og dyrene fra oven. Det er også muligt at gå på opdagelse og udforske naturen og dyrelivet med det personlige ”Opdager Pas”. Det tager dig bl.a. igennem den del af parken, der er bygget op omkring de folkekære F for får figurer fra dukkefilmene med samme navn. For de mindste er der mulighed for at få en tur på ponyerne eller måske kigge forbi bondegården og hjælpe med at fodre hønsene eller og hilse på de andre dyr bondegårdsdyr. Skal det gå lidt stærkere, kan tørsten måske slukkes med en tur i en af de 70 meter lange vandrutsjebaner.

abningstider

Åbningstider

Skånes Djurpark har åbent fra 9. april til 14. august. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg.

Se alle åbningstider på parkens hjemmeside

Find vej til nordens dyr

Det tager ca. halvanden time at køre til dyreparken fra havnen i Helsingborg. Følg vejen mod Höör og herefter skiltene mod Skånes Djurpark. Afkørsel nordpå fra vej 23. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.