TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

Et besøg på Tropikariet byder på oplevelser i en måneskinsbelyst regnskov, mulighed for at dykke ned til et koralrev uden for Maldiverne og besøg hos lemurflokken på Madagaskar. Tropikariet ligger lige på den anden side af Sundet, og det tager kun en færgetur at nå destinationen.

Vis din gyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entrébilletten til Tropikariet. Har du købt din billet online, kan du enten fremviser den betalte booking, som du selv har printet, eller vise din telefon med den digitale booking-bekræftelse. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 personer pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Find rejse

Oplev eksotiske dyr i autentiske omgivelser

I Tropikariet i Helsingborg kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Her går du rundt blandt legende aber, flyvende tukaner og hoppende lemurer.

Et besøg på Tropikariet er en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Aberne løber rundt tæt omkring dig og i kælderen svømmer der fisk og hajer rundt, mens de iagttager de besøgende. Et stort hit, blandt børnene, er et lille sanserum, hvor man kan mærke på fiskene.

Læs mere på Tropikariets egen hjemmeside.

Eksklusive oplevelsespakke

Booker du 'oplevelsespakken', kan du i en times tid følge med en af ​​Tropikariets dyrepassere på en eksklusiv oplevelse. Her kan du håndfodre lemurerne, fodre fiskene i hajakvariet, besøge surikaterne og kæle med slanger og krokodiller sammen med en af ​​dyrepasserne. 'Oplevelsespakken' koster ekstra og skal bestilles på forhånd. Læs mere om 'oplevelsespakken' på Tropikariets egen hjemmeside.

Dyrepasser for en dag

Tropikariet tilbyder børn mellem 8 og 13 år muligheden for at være dyrepasser for en dag. Det betyder, at børnene kan følge med en dyrepasser og opleve dyrene helt tæt på. Børnene lærer mere om dyr, deres adfærd og omgivelser. De opholder sig stort set i lokaler, som de resterende besøgende ikke ser under deres besøg.

Som dyrepasser får børnene blandt andet mulighed for at passe lemurer, surikater, skildpadder, aber og flyvende hunde. De får også mulighed for at fodre fiskene i det store hajakvarium. Afslutningsvis får børnene mulighed for at kæle med slanger og krokodiller.

At være dyrepasser for en dag er en særlig pakke, der koster ekstra, og inkluderer en Tropikariet T-shirt, formiddagskaffe og frokost. Læs mere om 'dyrepasserpakken' på Tropikariets egen hjemmeside.

Flere pakker når du besøger Tropikariet

En anden pakke, som Tropikariet tilbyder, er et besøg hos forskellige dyregrupper. Her kan du tilegne dig mere viden om visse dyr og lære mere om miljøberigelse, der er en slags aktivitet hvor dyrenes naturlige adfærd stimuleres og holdes beskæftiget i længere tid. Du kan blandt andet besøge de nysgerrige surikater. I afdelingen Sydamerika bor Tropikariets mest aktive familie, nemlig de drilske løvetamariner, imens lemurerne opholder sig i afdelingen Madagaskar. Besøg Tropikariets egen hjemmeside for at læse mere om de forskellige pakker.

Find vej & Åbningstider

Der er gratis parkering foran Tropikariets lokaler og langs Hävertgatan. Overfor Tropikariet ligger Fredriksdal, hvor det også er gratis at parkere i de fleste tilfælde.

Vælger du at tage bussen fra Knutpunkten til holdepladsen Stattena, vil der være en gåtur på ca. fire minutter.

Adresse:
Hävertgatan 21,
254 42 Helsingborg

Tropikariet er normalt åben tirsdag til søndag kl. 11.00-17.00, men holder lukket om mandagen. Der kan være særlige åbningstider i forbindelse med ferier og helligdage, og det er derfor en god idé at tjekke Tropikariets egen hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.