TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

Tropikariet i Helsingborg kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Her går du rundt blandt legende aber, flyvende tukaner og springende lemurer. Tropikariet ligger lige på den anden side af Sundet, og det tager blot en færgetur at komme dertil.

Vis din gyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20 % rabat på entré til Tropikariet. Har du købt din billet online fremviser du din betalte booking, som du selv har printet, eller du fremviser din booking bekræftelse digitalt på din telefon. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Oplev eksotiske dyr i autentiske omgivelser

Et besøg i Tropikariet er en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Aberne springer lige omkring dig og i kælderen svømmer fisk og hajer rundt, mens de iagttager de besøgende. Et stort hit blandt børnene, er et lille følerum, hvor man kan mærke på fiskene.

Der findes også en café, hvor de trætte ben kan hviles efter en oplevelsesrig dag. Og, skal der et minde med hjem til børneværelset, kan det helt sikkert findes i den lille butik. 

Det anbefales at komme tidligt på dagen eller hen ad eftermiddagen, hvor dyrene er mest aktive. Midt på dagen tager mange af dyrene en velfortjent siesta.

Læs mere på Tropikariets egen hjemmeside.

 

Åbningstider

Tropikariet har normalt åbent tirsdag til søndag kl. 11.00-17.00, men holder lukket om mandagen. Der kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage, hvorfor det er en god idé at tjekke Tropikariets egen hjemmeside.

Adresse

Tropikariet
Hävertgatan 21 
S-254 52 Helsingborg 

Find vej & Åbningstider

Der er gratis parkering foran Tropikariets lokaler og langs Hävertgatan. Overfor Tropikariet ligger Fredriksdal, hvor det også er gratis at parkere i de fleste tilfælde.

Vælger du at tage bussen fra Knutpunkten til holdepladsen Stattena, vil der være en gåtur på ca. fire minutter.

Adresse

Hävertgatan 21,
254 42 Helsingborg

Åbningstider

Tropikariets åbningstider i skrivende stund for lav- og sommersæsonen.
Lavsæson fredag – søndag kl. 10-17.
Højsæson (sommer) uge 26 til 33 alle dage 10-17.

Det anbefales, at du altid holder dig opdateret via Tropikariets egen hjemmeside ift. information vedr. priser og åbningstider.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.