TrA.Subject

TrA.Announcement

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” med dejlige hjemmebagte kager. Det er også muligt at få en kæmpe rejemad og andet godt til ganen. 

Autentisk svensk kaffehus

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” beliggende ved den lille fiskerby Skäret på den smukke Kulla-halvø. Læg turen forbi og nyd det autentiske miljø med det lille skæve kaffehus, hvor dugen er ternet og pigerne iklædt traditionelle kjoler og nederdele. Nyd en frokost eller "fika" (svensk kaffe-kage tradition) ved den lille Kig skønne fiskerhytte fra 1732. Læs hele historien om familien Lundgren på deres hjemmeside

Flickorna Lundgren på Skäret ligger kun 45 minutters kørsel fra færgelejet i Helsingborg, og er en lille perle, som du bør opleve. Få et øjebliks uforstyrret svensk glæde med ægte svensk hjemmebag, nybrygget kaffe og hjemmelavet saftevand. 

Hygge i haven

Det er muligt enten at sidde på vandsiden med den smukkeste udsigt, eller i den hyggelige have med blikket på det lille kaffehus. Driller vejret er det muligt at rykke indenfor i Flickorna Lundgrens store udestue med plads til hundrede gæster.

På frokostmenuen finder du svenske klassikere som røget makrel og rejemad, men også pigernes egen variation af gazpacho eller deres berømte æggekage. Portionerne er store og kan med fordel deles af to, så der er plads til en af de dejlige hjemmebagter kager bagefter. 

Hunde er i øvrigt hjertelig velkomne hos pigerne på skæret. 

Åbningstider

Nu har Flickorna Lundgren åbnet for sæsonen!

Vi har nu åbent alle weekender i april: fredag, lørdag, søndag 11.00-16.00.

Du kan booke her.

Læs mere på Flickorna Lundgrens egen hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.