TrA.Subject

TrA.Announcement

I Helsingborg havn ligger The Tivoli, som både er koncertscene, bar og restaurant. Her kan du få burgers, snacks og sandwiches til lyden af både svenske og udenlandske artister. Og så ligger den på den fine adresse: Köpenhamnskajen 1.

Til dem der ikke kan få nok af den fede rock! Hele Skandinaviens rock-mekka har til huse i Helsingborg og har leveret svedige guitar-rifs og legendariske fester siden 1996. Der er både restaurant, bar og natklub med livemusik – opskriften og soundtracket til en uforglemmelig aften. Restauranten har en lækker á la carte-menu med noget for enhver smag – fx en stor saftig burger.

I Vinylbaren kan du få en kold fadøl, som du kan tage med ind i den store sal, hvor der spilles livemusik, typisk rock og popmusik. Husk ørepropper – for i The Tivoli er der ingen naboer, der klager! Alternativt kan man gå ind i Allsangsbaren, hvor der bliver sunget med på svenske Schlagers. Uanset hvordan man vender og drejer det, leverer The Tivoli varen!

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.