TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

Få 20% rabat på entré till Kärnan når du rejser med ForSea.
Vis din gyldige billet fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Kärnan.
Rabatten gælder det antal personer , der står på billetten, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Find rejse

Helsingborgs vartegn

Kärnan er Helsingborgs vartegn og et yndet udflugtsmål for hele familien. Det er muligt at komme helt op i tårnet via en lang og ganske smal spiraltrappe, men den flotte udsigt, der venter, er hele turen værd. 

Turen til toppen går via 146 trappetrin, og fra tårnets top kan du se hele vejen over til Helsingør. Fortællingen om Helsingborg og Kärnan begynder helt tilbage i 1070, men tårnet fik først sit navn Kärnan i 1749, da Carl von Linné skriver om det i sin "Skånska resa". I maj 1894 åbner tårnet for offentligheden og bliver hurtigt et af Helsingborgs mest populære seværdigheder. 

Læs mere

Find vej til middelalderborgen

Kärnan ligger ca. 15  minutters gang fra færgeterminalen. Fra Knutpunkten i Helsingborg følger du blot vandet og går mod torvet, hvor det smukke Rådhus ses tydeligt, og her drejer du mod højre. Kigger du op, vil du se trapperne mod tårnet for enden af gaden. 

Adresse

Kärnan
Slottshagsgatan
S-250 07 Helsingborg

Læs mere på Kärnans egen hjemmeside

Kärnan legeplads

Bare et stenkast fra det rigtige Kärnan ligger den skønneste middelalderinspirerede legeplads, hvor børnene kan boltre sig på rutchebane og gynger, og klatre rundt på mini-udgaven af borgen. Tag madpakken med, og nyd en dag i det fri, mens børnene får rendt krudtet af. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.