TrA.Subject

TrA.Announcement

Besøg den spændende stentøjsfabrik

Besøg den spændende stentøjsfabrik i det gamle magasin, der ligger naturskønt ved Råån. Den moderne virksomhed med kulturhistorisk forankring har eksisteret siden 1864 og er et spændende levn fra den svenske håndværks- og industriepoke. 

Her bliver de velkendte brun-glaserede krukker og skåle fortsat produceret ved håndkraft og efterfølgende brændt i de store rundovne, og man kan følge hele processen fra start til slut. Det er naturligvis også muligt at købe det smukke stentøj med hjem fra butikken. 

Aktiviteter året rundt

Som besøgende på stentøjsfabrikken er det muligt selv at prøve kræfter med det gamle håndværk. Dreje-oplevelserne skal bookes på forhånd, så man sikres tid hos de dygtige keramikere.

Men, der er også mange andre aktiviteter på Wallåkra. Om sommeren er der f.eks. grillaftener og om vinteren julebord og lysdypning. Og vil man hellere på naturvandring, byder det omkringliggende naturreservat Borgen på masser af oplevelser. Læs mere på Wallåkras egen hjemmeside

Kroen ved åen

Nyd en dejlig frokost i det idylliske magasinhus, med den perlende bæk løbende nedenfor. I foråret har kroen åbent lørdag-søndag, men fra midsommer er der åbent dagligt. Læs mere på kroens hjemmeside

Åbningstider

Fabrik & butik

25. juni - 13. august, dagligt kl. 11.00-17.00
14. august - 30. november, tors-søndag kl. 12.00-16.00
1. december - 23. december, ons-søndag kl. 12.00-16.00

Se Wallåkras egen hjemmeside for særlige åbningstider, arrangementer mv. 

Kro

25. juni - 13. august, dagligt kl. 11.00-16.00
14. august - 30. november, tors-søndag kl. 12.00-16.00
1. december - 23. december, tors-lørdag kl. 12.00-16.00

Se Wallåkras egen hjemmeside for særlige åbningstider, arrangementer mv. 

Find vej

Wallåkra Stenkärlsfabrik ligger blot 20 minutters kørsel fra havnen i Helsingborg. Følg Malmöleden/E4, ved afkørsel 26 følges skiltene mod Ramlösa og herefter mod Vallåkra, Ryavägen. 

Det er også muligt at tage toget fra Helsingborg Centrum til Vallåkra station (ca. 40 min.), hvorfra der blot er 5 minutters gang til fabrik og kro. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.