20%

20% rabat på entré

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Få 20% rabat på entré till Norrvikens Trädgårdar når du rejser med ForSea.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Norrvikens Trädgårdar.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.
Rabatten gælder ikke til Norrvikens arrangementer.

Et absolut "must-see" for alle haveinteresserede

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der ankom til byen tilbage i 1905. Han brændte for at skabe en have, der både var smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult. Hans værk er vokset med tiden, og Norrvikens Trädgårdar trækker nu entusiaster fra nær og fjern. 

Parken, der ligger i smuk forlængelse af Villa Abelin er en oplevelse i sig selv, men der afholdes også et utal af arrangementer i løbet af året. Oplev en af de spændende udstillinger, deltag i workshop eller nyd en god frokost i Orangeriet.

Aktuelt i 2020

Renæssancens år

I år er det hundrede år siden at Norrvikens Trädgårdar åbnede for besøgende. Det fejrer de i renæssancens tegn på Norrvikens manér, ved at lade tidsepokens idérigdom gennemsyre haverne, kunsten, musikken, maden og oplevelserne.

Parkens grundlægger og visionær Rudolf Abelin hyldes for sit livsværk, haveinspiratoren Hannu Sarenström inviterer til en blomstrende havedrøm i det nye drivhus. Og de ikoniske stil-haver vil skifte udtryk efter årstidens farver og toner. Besøg Norrvikens Trädgårdar og mærk de historiske vinger folde sig ud i haverne.

Adresse:

Norrvikens trädgårdar
Kattviksvägen 233
269 91 Båstad
Info@norrvikenbastad.se
+46 431 30 21 00
https://norrvikenbastad.se/

Åbningstider

9. april - 27. september (højsæson)
Juni - august, åbent dagligt kl. 10.00-17.00
September, åbent onsdag-søndag kl. 10.00-17.00
Oktober - december, åbent lørdag-søndag kl. 10.00-17.00 (lavsæson)

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.