TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Få 20% rabat på entré till Norrvikens Trädgårdar når du rejser med ForSea.

Tilbuddet gælder på billetter, april - oktober, når du booker din billet online og indtaster koden NTFS23

Køb din billet via linket.

Find rejse

Et absolut "must-see" for alle haveinteresserede

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der ankom til byen tilbage i 1905. Han brændte for at skabe en have, der både var smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult. Hans værk er vokset med tiden, og Norrvikens Trädgårdar trækker nu entusiaster fra nær og fjern. 

Parken, der ligger i smuk forlængelse af Villa Abelin er en oplevelse i sig selv, men der afholdes også et utal af arrangementer i løbet af året. Oplev en af de spændende udstillinger, deltag i workshop eller nyd en god frokost i Orangeriet.

Find vej & åbningstider

Åbningstider

Sæsonåbning 6. april – 10. april

Parken er åben kl 10-17 på følgende dage:

april: onsdag – søndag

maj – august: Dagligt

september – 5. november: onsdag – søndag

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.