20%

20% rabat på entré

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Få 20% rabat på entré till Norrvikens Trädgårdar når du rejser med ForSea.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Norrvikens Trädgårdar.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.
Rabatten gælder ikke til Norrvikens arrangementer.

Et absolut "must-see" for alle haveinteresserede

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der ankom til byen tilbage i 1905. Han brændte for at skabe en have, der både var smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult. Hans værk er vokset med tiden, og Norrvikens Trädgårdar trækker nu entusiaster fra nær og fjern. 

Parken, der ligger i smuk forlængelse af Villa Abelin er en oplevelse i sig selv, men der afholdes også et utal af arrangementer i løbet af året. Oplev en af de spændende udstillinger, deltag i workshop eller nyd en god frokost i Orangeriet.

Vinter på Norrviken

Om vinteren på Norrviken er parken fyldt med lys, mystik, musik og drømmeagtige oplevelser. Her bydes der blandt andet på et ildshow, hvor kunstneren underholder med gnistrende effekter og spejlballerinaen vækkes fra sin drøm og tryllebinder med betagende dans. Du kan også lade dig inspirere af smuk indretning og grønne elementer i den nyåbnede Butik Norrviken. Her kombineres veludvalgte produkter og et eget sortiment med Laserows håndplukkede antikviteter. Find julegaver til dine nære og kære eller måske endda til dig selv, eller besøg udstilling "Ovan molnen" (Over skyerne) i Erikshus, hvor drømme tolkes og kunstnerens tanker kommer til udtryk med grønne indslag.

Vinter på Norrviken finder sted d. 24. november – 12. december.

Find vej & åbningstider

Åbningstider

1. april - 30. september (højsæson)
1.-5- april, og alle lørdag-søndag i april kl. 10.00-17.00.
Maj - september, åbent dagligt kl. 10.00-17.00
Oktober, åbent onsdag-søndag kl. 10.00-17.00
Vinter på Norrviken 24 nov – 12 dec åbent onsdag-søndag kl. 15.00-21.00

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.