TrA.Subject

TrA.Announcement

Hyggeligt og uformelt mødested for alle, der kan li’ grillmad med et tvist. Her kan du få alt fra store bøffer og burgers til skaldyr. Måske serveret med en ‘Marilyn Monroe’ eller en ‘Smokey New York’. Ligger i Helsingborg centrum.

Er du til en god bøf, cocktails og afslappet atmosfære, er KOL & Cocktails stedet. Restauranten har specialiseret sig i grillmad i alle former. Ikke kun kød, men også fisk, skaldyr, grøntsager, frugt og brød. Prøv fx de grillede kæmperejer (gambas) med salsa, aioli og grillet foccacio eller grillklassikeren, KOLs egen, velhængte T-bone steak på beskedne 500 gram!

Men selvom menuen rummer klassikere, er KOL kendt som en restaurant, der udfordrer råvarerne og smagsoplevelsen. Der bliver hele tiden testet nye koncepter – og ikke kun på madsiden. KOL har også et bredt sortiment af vine, cocktails og hjemmepressede juicer. Rammerne er en cool bistro-indretning, personlig betjening og god musik. Det er ikke mærkeligt, at restauranten i marts 2019 blev kåret som Årets Restaurant i Helsingborg.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.