TrA.Subject

TrA.Announcement

Besøg den charmerende Café Étoile på Drottninggatan og slå dig løs i lækre retter fra det franske køkken. Her er højt til loftet og hjertevarme bag disken og i køkkenet.

På Drottninggatan ligger den lille franske café og bistro, Étoile. Her er både mulighed for at sidde inde, i ly for vind og vejr, eller ude, på en god dag, hvor solen skinner. Caféen byder på et væld af lækre salater, baguettes og friskpressede juicer eller ingefærshots. Er I morgensultne tilbyder caféen nogle dejlige brunchmenuer at starte dagen på. Er det tid til en eftermiddagssnack, findes der også en god after work deal med tapas og bobler – så er I klar til at fejre ferien med lidt lækkerier.

Tæt på Café Étoile kan vi også anbefale en lille gåtur ned til havnefronten, eller en tur i en af de omkringliggende parker, før turen måske ender i Helsingborg Koncerthus, lidt længere nede ad gaden.

Find vej

Adresse

Café Etoile
Drottninggatan 27
Helsingborg

cafeetoile.se

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.