Italienske egnsretter tilberedt af lokale, svenske råvarer serveret i en af Helsingborgs ældste og hyggeligste restauranter.

Siden 1986 har værten Gunnel Westlund serveret italienske specialiteter med lokalt præg i Olsons Skafferi, som er en af Helsingborgs ældste og mest hyggelige restauranter. Her kan du få egnsretter fra det italienske landkøkken tilberedt af friske råvarer fra lokale producenter af grøntsager, oste og kød. Filosofien er, at der af hensyn til friskhed og vores fælles klima skal være kortest mulig vej fra jord til bord.

Udover at nyde velsmagende italienske retter, kan du i restaurantens butik købe et bredt udvalg af olivenolier, lagret balsamico, salami, lufttørret skinke, oste med trøffel og andre italienske delikatesser. Den hyggelige, lille restaurant ligger i et gammelt hus fra 1800-tallet på Mariatorget i hjertet af Helsingborg.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.