TrA.Subject

TrA.Announcement

Skal der være krebsegilde, så lad der være krebsegilde! Besøg den luksuriøse fiskerestaurant, der ligger helt ude i havet ved stranden i Helsingborg. Her kan du smage dig igennem klassiske og nytænkte svenske fiskeretter.

Sillen & Makrillen er alt hvad, du kan ønske dig af en fiskerestaurant, med skøn udsigt og friskfangede serveringer. Her kan du få hummer, krebs og friskfangede rejer, alt imens du nyder udsigten over havet og ser Danmark fra en helt ny vinkel. Himlen og havet ændrer sig efter årstiderne, og ligeledes gør menuen på Sillen & Makrillen, så det er aldrig den samme oplevelse der venter dig, når du besøger restauranten.

I sommerhalvåret kan du prøve Sillen & Makrillens take på en klassisk søndagsbrunch. Her er noget for enhver smag og mere til; på buffeten finder du nemlig også flere forskellige slags fisk og skaldyr, så hvis du gerne vil prøve en nytænkt brunchoplevelse, vil vi klart anbefale at lægge vejen forbi om søndagen fra kl. 11.30.

Restauranten ligger ud til Helsingborg strand, så når brunchen er overstået, eller dagen skal vaskes af, kan du tage en dukkert i havet lige neden for restauranten. Bagefter anbefaler vi et glas kolde bobler på terrassen, til lyden af bølgernes brusen. Vel mødt.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.