TrA.Subject

TrA.Announcement

Fiske- og skaldyrsrestaurant i hyggelige og afslappede omgivelser i Helsingborgs Nordhavn.

I hyggelige lokaler i Helsingborgs Nordhavn (Norra hamnen) finder du Roys Mat & Bar, som serverer fisk og skaldyr. Her kan du bestille hummer og rejer, fiskesuppe og moules mariniére i fransk stil, mens du nyder udsigten over lystbådehavnen. Der er også et fint lille udvalg af retter til kødelskere og veganere på kortet.

Frokostmenuen skifter dagligt med valg mellem en fiskeret og en kødret. Om eftermiddagen åbner á la carte- køkkenet. Se menu og åbningstider på restaurantens hjemmeside.

Find vej

Adresse

Roys Mat & Bar
Kajpromenaden 21
Helsingborg

www.roysmatobar.se

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.