TrA.Subject

TrA.Announcement

Smag på verden, når den succesfulde restaurantkæde Pinchos, sætter retter på bordet fra nær og fjern. Booking, bestilling og betaling foregår alt sammen i Pinchos’ app – super nemt!

Prøv lækre småretter fra hele verden, på Pinchos i Helsingborg. Restauranten er indrettet i livlige farver og festligt dekoreret, så man får følelsen af at besøge en mellemting mellem et cirkus og et gammelt teater. Man kan næsten fornemme de optrædende stå klar i kulissen og vente på at give aftenens show.

Der er dog ikke gået fuldstændig nostalgi og gamle dage i Pinchos, for al bestilling og booking er fuldt app-betjent. Faktisk er Pinchos en af de første restauranter i verden, der har indført den nye teknologi i alle led, og det virker bare.

Hvad enten du er til sliders, lækre grillstegte rejer, paella eller en stor bøf, kan du få stillet sulten og få en oplevelse på Pinchos. Der er nok at vælge mellem, og det gør restauranten perfekt for både børnefamilier, men også større selskaber, med mange forskellige præferencer og behov.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.